Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TIFF 2014: Peste doua sute de filme din 55 de tari, in zece zile de festival

Publicat:

Un numar de 217 filme din 55 de tari, concerte, expozitii, masterclass-uri, dezbateri si petreceri vor avea loc la cea de-a XIII-a editie a Festivalului International de Film Transilvania.

Vineri, incepand cu ora 20.45, va avea loc ceremonia de deschidere care va fi urmata de premiera nationala a filmului Philomena (regia Stephen Frears), nominalizat anul acesta la Oscar.

In cadrul Festivalului International de Film Transilvania vor participa oficialitati si personalitati din lumea filmului si totodata, circa sapte sute de invitati romani si straini, potrivit Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Dupa 33 de ani de funcționare, Libraria Aletheia Casa Carții Nicolae Steinhardt iși inchide definitiv porțile pe 1 iulie: „Eram ca intr-un showroom, lumea venea, se uita, pleca”

17:31, 20.06.2024 - Rafturi pe jumatate goale, priviri triste și resemnate, doua ultime standuri de carți și alte sute de carți deja impachetate in cutii, gata sa fie trimise inapoi… Cam așa poate fi descrisa atmosfera in cea mai veche librarie a orașului: Aletheia – Casa Carții Nicolae Steinhardt. Libraria se inchide…

Summitul pentru Ucraina de la ­Burgenstock Resort: Lux, paiete si diplomatie

00:21, 12.06.2024 - Beneficiind de un decor de carte postala si situat deasupra unui lac elvetian, complexul hotelier de lux Burgenstock Resort, unde va avea loc la sfarsitul acestei saptamani un summit privind pacea in Ucraina, este obisnuit sa primeasca vedete si diplomati, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Toate…

Un cosmonaut rus a stabilit un nou record: A petrecut 1000 de zile in spatiul cosmic

15:46, 06.06.2024 - Cosmonautul rus Oleg Kononenko a stabilit miercuri un record absolut de sedere in spatiul cosmic, de 1.000 de zile, la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite EFE, citat de digi24.ro .

Rusia acuza SUA ca vrea sa transforme spațiul „intr-o arena de infruntare militara"

13:15, 21.05.2024 - Rusia a acuzat marti SUA ca vrea sa desfasoare arme in spatiu, a doua zi dupa respingerea de catre Consiliul de Securitate al ONU al unui proiect de rezolutie rusa pe aceasta tema si dupa acuzatii similare ale Washingtonului fata de Moscova, relateaza AFP.

Alegeri electorale 2024: Christian Gigi Chiru, dupa respingerea candidaturii - Raman in spatiul public ca un vajnic sustinator al valorilor Dobrogene

13:00, 03.05.2024 - Christian Gigi Chiru a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dupa ce a aflat ca i a fost respinsa candidatura, prin care isi asuma eventualele greseli ale echipei sale,"Buna ziua, dragi prieteni Este vinerea mare.. dar trebuie sa fac asta. Vreau sa multumesc celor mi ati sustinut candidatura prin…

Florin Piersic a fost transferat la terapie intensiva, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat

19:30, 30.04.2024 - Marele actor Florin Piersic, care a fost operat la genunchi, este in continuare internat in spital. Interventia a decurs bine, dar pacientul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Vanatoarea de oua din Mihai Viteazu: Cum s-au distrat cei mici in aceasta sambata (VIDEO)

16:31, 20.04.2024 - Astazi, copilașii din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, au avut parte de o vanatoare de oua, dar și de alte activitați ce le-au adus zambetul pe buze. La ora 10.00, cei mici erau prezenți la stadionul din comuna Mihai Viteazu pentru a se inscrie atat la proba de saci, cat și la proba cu lingura. Spațiul…

Iordania iși inchide spațiul aerian pentru toate zborurile

23:05, 13.04.2024 - Iordania isi va inchide temporar spatiul aerian pentru cateva ore, incepand de la ora locala 23:00 pentru toate zborurile, inclusiv plecari, sosiri sau de tranzit, a anuntat sambata canalul mass-media de stat Al Mamlaka preluat de Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?