Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theo Rose, explicații după schimbul de replici cu Irina Rimes: „Sunt niște lucruri care mă dor”

Publicat:

și se afla in mijlocul unei neințelegeri. Ambele jurate in cadrul emisiunii „”, au avut un schimb acid de replici, in urma caruia iubita lui a izbucnit in plans, la TV. Colega sa a fost aspru criticata pentru acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anghel Damian, cele mai noi detalii despre nunta cu Theo Rose: „Eveniment intim”! Ce au stabilit in privința petrecerii

19:46, 20.06.2024 - Cei doi traiesc o poveste de iubire ca in filme, iar acum fac tot ceea ce pot pentru micuțul lor. Ei se impart intre viața profesionala și viața privata și pare ca acest lucru le iese destul de bine. Ce a marturisit Anghel Damian despre Theo Rose. Iata ce a marturisit Anghel Damian despre nunta […]…

Cum s-a schimbat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, dupa ce au devenit parinți: „A inceput o perioada ușor dificila pentru noi”

16:56, 29.05.2024 - Theo Rose a recunoscut ca relația cu Anghel Damian s-a schimbat dupa ce au devenit parinți. Sasha Ioan, fiul lor, va implini in curand varsta de 1 an.Theo Rose și Anghel Damian, care traiesc o frumoasa poveste de dragoste de doi ani, au trecut recent printr-o perioada dificila in relația lor. Cuplul…

Cum s-a schimbat relația de cuplu dintre Theo Rose și Anghel Damian, dupa ce au devenit parinți! La ce secrete apeleaza, pentru a menține pasiunea: ”Suntem mult mai...”

16:10, 28.05.2024 - Theo Rose și Anghel Damian trec prin cea mai frumoasa perioada a vieții lor de cand au devenit parinți! Cei doi au simțit pentru prima data iubirea fața de propriul copil și fiecare moment alaturi de baiețelul lor este unic. Micuțul Sasha a schimbat radical viața celor doi, inclusiv relația de cuplu.…

8 lucruri la care sa fii atent cand cumperi un TV

13:15, 24.05.2024 - In lumea televizoarelor de inalta performanța, Philips și Sony sunt doua nume de referința. Ambele companii au o reputație solida pentru inovație, calitate și experiența vizuala de excepție pe care o ofera.

Cum suna imnul echipei naționale pentru Euro 2024. VIDEO

10:50, 18.04.2024 - Cum suna imnul echipei naționale pentru Euro 2024. VIDEO Mai multe vedete ale Pro TV interpreteaza imnul echipei naționale pentru Euro 2024. Acest proiect este realizat de FRF (Federația Romana de Fotbal), in colaborare cu Pro TV. Piesa „Visam impreuna” și videoclipul au fost deja lansate pe YouTube.…

Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important: „Am fost gravida și...”

14:25, 12.04.2024 - Theo Rose iși dorește sa devina mama pentru a doua oara! Artista și Anghel Damian sunt pregatiți pentru un nou pas important al relației lor. Iata ce marturisiri a facut cantareața cu privire la acest subiect!

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Decizia luata de Theo Rose dupa ce Anghel Damian a inceput sa lipseasca mai mult de acasa: „Iau copilul, chestii d-astea de nevasta”

09:35, 12.04.2024 - Theo Rose nu sta o zi fara sa il vada pe Anghel Damian, care a inceput sa lipseasca mai mult de acasa pentru ca muncește foarte mult. Astfel, cantareața merge dupa el la filmari, uneori ia și copilul cu ea. De aproximativ doi ani de zile, Theo Rose și Anghel Damian traiesc o frumoasa poveste de iubire.…


Ce parere ai despre aceasta stire?