Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Offspring va lansa un nou album de studio după o pauză de aproape un deceniu

Publicat:

Trupa rock americana va lansa un nou album de studio, "", dupa o pauza de aproape un deceniu, informeaza joi site-ul contactmusic.com, citat de Agerpres.

Grupul american, devenit celebru cu piesa " A " si alcatuit in prezent din solistul Bryan "Dexter" Holland, basistul , chitaristul Kevin "Noodles" Wasserman si tobosarul , a anuntat ca noul sau album de studio, al zecelea din discografia formatiei, va fi lansat in data de 16 aprilie.

Citește și: ALERTA - Parlamentul a deblocat angajarile la stat:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jin, din celebra trupa K-pop BTS, și-a finalizat serviciul militar obligatoriu in Coreea de Sud

11:35, 12.06.2024 - Jin, „seniorul” celebrei trupe K-pop BTS, a fost lasat la vatra miercuri, dupa 18 luni de serviciu militar, devenind primul din cei șapte membri ai formației care a executat stagiul militar obligatoriu. Grupul sud-coreean a luat o pauza de la cariera muzicala pentru efectuarea serviciului militar, care…

Apple reduce preturile la telefoanele vindute in China

16:45, 20.05.2024 - Grupul american Apple a lansat o campanie de reduceri pe site-ul sau oficial Tmall din China, cea mai importanta piata externa a sa, oferind discounturi de pina la 2.300 yuani (318 dolari) la anumite iPhone-uri. Potrivit cifrelor furnizate de China Academy of Information and Communications Technology…

Pro-rușii controlați de oligarhul Șor au inființat grupul ”Victorie-Pobeda” in Parlamentul de la Chișinau

14:05, 16.05.2024 - Un nou grup parlamentar, denumit "Victorie-Pobeda", a fost creat in Parlamentul de la Chisinau, a anunțat joi fostul deputat socialist, in prezent neafiliat, Vasile Bolea, care urmeaza sa indeplineasca si functia de presedinte al acestui grup, informeaza Radio Chisinau.

Ofensiva de la Harkov - Rusia arunca in lupta Grupul de Forțe Nord

09:40, 12.05.2024 - Fortele ruse desfasoara operatiuni ofensive relativ limitate de-a lungul granitei ruso-ucrainene din nordul regiunii Harkov si au continuat sa obtina castiguri tactice semnificative in zone probabil mai putin aparate, anunta Institutul pentru Studiul Razboiului, potrivit www.monitorulapararii.ro.

Grupul parlamentar PNL solicita retragerea unui candidat controversat la Premiul Nobel pentru Pace

17:00, 02.05.2024 - Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal (PNL) a luat o poziție ferma impotriva nominalizarii lui Ruben Vardanyan la Premiul Nobel pentru Pace 2024, etichetandu-l ca fiind un „inamic al Ucrainei” și cerand Comitetului Nobel sa retraga aceasta nominalizare.

Romania, data in judecata de Damen, care vrea rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

12:40, 24.04.2024 - Grupul olandez Damen a dat Romania in judecata la Curtea Internationala de Arbitraj de la Viena, cerand rezilierea acordului de asociere incheiat in 2018, prin care statul roman a devenit actionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA, ce opereaza santierul naval omonim de la malul…

Una dintre marile companii auto chineze vrea sa ajunga sa produca 100.000 de mașini/an in Italia

11:00, 17.04.2024 - ​Grupul chinez Dongfeng, care produce 1,7 milioane de mașini pe an, este in discuții cu autoritațile italiene pentru deschiderea unei uzine ce ar putea ajunge sa asambleze 100.000 de mașini pe an. Italia vrea sa atraga noi producatori chinezi, iar aceste cautari au dus la declarații amenințatoare din…

Jean Paul Gaultier pregatește listarea la bursa, care poate genera miliarde de euro

23:20, 09.04.2024 - Grupul de cosmetice Puig, proprietarul unor marci de lux precum Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera, sau Rabanne, se pregatește de lansarea pe bursa, eveniment care ii poate aduce miliarde de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?