Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„The Last Dance”, filmul despre Michael Jordan a rupt audiența. Cât a câștigat sportivul și ce a făcut cu banii VIDEO

Publicat:

”, documentar dedicat legendarului , este cel mai vizionat din istoria Americii. Producția a spulberat recordul de audienta al postului ESPN pentru un documentar: 6,1 milioane de telespectatori au urmarit la televizor premiera primelor doua episoade.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pe ce a cheltuit Dan Ciotoi de la Generic milionul de euro caștigat cu „Banii n-aduc fericirea”: „Am hranit 9 familii!”

20:55, 18.06.2024 - Dan Ciotoi (68 de ani), solistul trupei Generic, a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre starea sa de sanatate, dupa cele doua operații de cancer la colon. Click! a aflat și pe ce s-a dus milionul de euro caștigat la nunți. „Acum sunt bine, am avut deja spectacole, mi-am revenit. Trebuie sa țin regim,…

Star Matinal. Monica Gabor nu ar mai avea afaceri in America. Din ce iși caștiga vedeta banii / VIDEO

15:15, 05.06.2024 - Lovitura grea pentru Monica Gabor! Circula zvonuri potrivit carora vedeta nu ar mai avea afaceri in State Unite ale Americii. Din ce iși caștiga banii in prezent fosta partenera a lui Irinel Columbeanu.

Un film romanesc a caștigat Premiul Queer Palm la Festivalul de Film de la Cannes

16:50, 25.05.2024 - Filmul romanesc „Trei kilometri pana la capatul lumii”, regizat de Emanuel Parvu, a caștigat vineri seara Premiul Queer Palm la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, au anunțat organizatorii festivalului.

Filmul „Noire” a castigat premiul pentru cea mai buna productie imersiva la Cannes 2024

15:45, 24.05.2024 - Filmul „Noire”, realizat de Tania de Montaigne a castigat joi seara premiul pentru cea mai buna productie imersiva - intr-o sectiune infiintata in acest an- la cea de-a 77-a editie a Festivalului de la Cannes.

Iustin Cionca: „Avem 18 proiecte europene cu confinantare de doar 2% din banii aradenilor!”

16:10, 23.04.2024 - ADVERTORIAL. Consiliul Judetean Arad a reusit ceea ce foarte putine Consilii Judetene din tara au putut: a castigat 18 proiecte europene cu confinantare de numai 2%! Adica, a castigat peste 300 de milioane de lei si a contribuit cu doar 6 milioane!

Caravana Docuart se intoarce la Brașov. Trei documentare, la Cinema Modern

09:45, 09.04.2024 - Caravanei Docuart se intoarce la Brașov, unde proiecteaza la Cinema Modern . Caravana Docuart deschide șirul proiecțiilor de primavara la ediția numarul 11 cu orașul Brașov. In 10 și 11 aprilie aduce trei titluri importante la Cinema Modern: Cazul inginerului Ursu, Playback și Valuri pe uscat. Prima…

Selly zice ca a bagat 1 milion de euro in urmatorul sau film,”Buzz House”. ”Oricat de mult am incercat eu sa nu se duca in aceasta cifra…”

12:40, 29.03.2024 - Din vlogger de succes, Selly a ajuns un important producator de filme comerciale. Un milion de euro a atras și investit in trei prodicții de succes -”Romina VTM”, ”5 GANG: Un altfel de Craciun”, și ”Tabara”-, afacere ce s-a dovedit profitabila. Insa ultimul sau proiect cinematografic, intitulat ”Buzz…


Ce parere ai despre aceasta stire?