Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Guardian: Urme suspecte de cocaină, găsite după petreceri date de fostul premier britanic Liz Truss în reședințele de protocol

Publicat:

Urme ale unui drog suspectat ca fiind cocaina au fost gasite intr-o reședința guvernamentala, dupa petreceri la care au participat și aliații sai politici, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marine Le Pen spune ca Macron nu va avea de ales și-l va numi premier pe Bardella dupa alegeri

20:20, 27.06.2024 - Marine Le Pen, șefa din umbra a Adunarii Naționale, principalul partid de extrema-dreapta din Franța, este de parere ca partidul ei va reuși sa obțina o majoritate absoluta in parlamentul francez dupa alegerile de duminica și ca va forma un guvern care sa preia deciziile in ce privește apararea, inclusiv…

Descoperire șocanta intr-o casa: Femeie gasita moarta, plina de arsuri; detalii suspecte gasite de anchetatori

22:55, 16.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta, duminica, in locuința sa din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Potrivit surselor, femeia era intinsa pe pat, prezenta numeroase arsuri, iar in casa in care era curațenie luna, se simțea un puternic miros de benzina.

Celebrul jurnalist britanic disparut in Grecia a fost gasit mort: 'Pot confirma ca este el'

12:25, 09.06.2024 - Autoritatile elene au confirmat ca trupul unui barbat, despre care se crede ca ar fi medicul si omul de televiziune britanic Michael Mosley a fost gasit pe insula Symi, relateaza The Guardian, potrivit news.ro.

Premierul britanic vrea reintroducerea serviciul militar național obligatoriu pentru tinerii de 18 ani

11:50, 26.05.2024 - Rishi Sunak a anunțat ca un viitor guvern conservator va reintroduce serviciul național obligatoriu, in timp ce a incercat sa-și relanseze campania electorala dupa un inceput plin de erori, potrivit The Guardian.

(FOTO) Seringi cu substanțe suspecte, insecticid și alte produse, gasite și confiscate de la o firma din Rm. Sarat

18:51, 13.05.2024 - Ieri, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au actionat pe linia prevenirii, identificarii si sanctionarii faptelor de natura penala si contraventionala la regimul produselor de protectie a plantelor, ocazie cu care, la controlul unei societați agricole de pe raza municipiului…

Mai multe plicuri suspecte au fost gasite asupra unui barbat, la Alba Iulia

07:10, 02.05.2024 - Joi, 1 mai, in jurul orei 17.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, aflați in timpul unei misiuni de patrulare in municipiul Alba iulia, au observat un barbat al carui comportament le-a atras atenția. Jandarmii l-au legitimat pe barbat și intrucat comportamentul…

Lumea „era mai in siguranța” cu Trump la Casa Alba, crede fostul premier britanic Liz Truss

15:00, 17.04.2024 - Fostul premier conservator britanic Liz Truss a declarat ca este increzatoare ca fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, va castiga alegerile prezidentiale din SUA, apreciind totodata ca, in timpul mandatului acestuia, „lumea era mai sigura”, relateaza EFE.

Fostul premier britanic Liz Truss face dezvaluiri uluitoare: Resedinta din Downing Street era 'infestata cu purici'

16:50, 13.04.2024 - Fostul premier britanic Liz Truss face dezvaluiri uluitoare: Resedinta din Downing Street era 'infestata cu purici'Resedinta premierului britanic din Downing Street era infestata cu purici, acuza fostul premier Liz Truss intr-o carte de memorii, relateaza POLITICO, potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?