Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Test rapid. Cum deosebești brânza naturală de cea contrafăcută. Care sunt diferențele și cum recunoști un produs bun

Publicat:

Branza este un aliment de baza ce nu lipsește din casele romanilor. Totuși, puțini sunt cei care știu sa deosebeasca produsele naturale de cele contrafacute. Descopera ce test rapid poți face ca sa alegi o branza buna.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețeta de desert rapid și ușor

11:30, 06.06.2024 - Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru ca ii putem folosi in multe preparate, cuprinzand toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mancaruri scazute, conserve…

Alimente benefice pentru sanatatea oaselor

09:25, 18.05.2024 - Menținerea oaselor sanatoase este esențiala pentru funcționarea optima a corpului, iar alimentația are un rol important in acest sens. Descopera care sunt alimentele bune pentru sanatatea oaselor! Ce alimente este recomandat sa consumi pentru sanatatea oaselor.Oasele sunt structuri fundamentale ale…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Diferențele intre vopseaua de oua naturala și cea chimica

13:41, 24.04.2024 - Pregatirile pentru Sarbatorile Pascale inseamna mai ales vopsirea oualor insa trebuie sa fim atenți la aditivii periculoși pentru sanatate.Totodata, și ouale deja vopsite care se afla pe rafturile magazinelor pot fi la fel de nocive.

Care este diferența dintre langoș și scoverga?

14:40, 18.04.2024 - Fie ca ii spunem langoș, fie ca ii spunem scoverga, mulți dintre noi știm doar ca sunt delicioase și nu le-am refuza niciodata, daca sunt bine facute. Descopera, așadar, cum se prepara cele doua tipuri de aluaturi și care este diferența dintre langoș și scoverga.Ce inseamna langoșLangosul este un preparat…

Te gandești la un imprumut? Iata 3 situații in care merita sa apelezi la un credit

08:21, 13.04.2024 - Cu o lume in continua schimbare, ideea de a recurge la un imprumut poate aduce cu sine un amestec de emoții, printre care se numara teama și incertitudinea privind viitorul. Cu toate acestea, exista momente in viața cand un credit poate fi o soluție inteligenta pentru a-ți atinge obiectivele financiare…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…


Ce parere ai despre aceasta stire?