Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Test psihologic: Cine eşti tu în acest copac?

Publicat:

Autorul acestui test este celebrul psiholog britanic , un expert in lucrul cu persoanele cu tulburari de comportament, un expert in invatarea experientiala si in dezvoltarea inteligentei emotionale. Acesta este unul dintre celebrele sale teste care a fost initial conceput pentru elevi, cu scopul de a verifica cat de bine se descurca la scoala. Cu toate acestea, mai taziu acest test s-a dovedit a fi foarte relevant si in cazul adultilor.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de MAJORARI in an electoral. Cine primește mai mulți BANI: noi date cruciale pentru romani

10:35, 24.06.2024 - CE VENITURI CRESC IN AN ELECTORAL- pensiile se recalculeaza – trei milioane de oameni primesc a doua majorare- crește salariul minim pe economie- veniturile angajaților din sanatate și invațamant- salariile bugetarilor (cultura, administrație, angajații din subordinea Guvernului)SURSA: Realitatea PLUS…

Intervenții in Sarmașu in urma manifestarii fenomenelor hidro-meteo periculoase

15:06, 14.06.2024 - In urma manifestarii fenomenelor hidro-meteo periculoase, in perioada 13-14 iunie, in intervalul orar 22:00 – 00:14, pe raza orașului Sarmașu s-a intervenit pentru: – Degajare și asigurare acoperiș rupt de vant, strada Morut; – ⁠Degajare copac cazut pe casa; – ⁠Degajare copac cazut pe carosabil; – Degajare…

Peste 90% din candidații la admiterea in magistratura au picat testul psihologic

19:30, 28.05.2024 - Mai putin de 16% dintre cei 234 de candidati care s-au prezentat la examenul psihologic pentru admiterea in magistratura au fost declarati admisi, oficialii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) anuntand, marti, ca 92,39 % dintre candidatii respinsi nu au obtinut media minima necesara la componenta…

Razboi in Ucraina, ziua 820. Expert in securitate: "Rusia va ocupa Republica Moldova daca deschide un culoar intre Transnistria și Crimeea"

13:45, 23.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 820. Un atac aerian rusesc asupra orașului Harkov, situat in nord-estul Ucrainei, a distrus o cafenea, a avariat o cladire rezidențiala din apropiere și a incendiat o benzinarie, iar oficialii locali au declarat ca zece persoane au

Femeie gasita moarta, legata de un copac intr-un cimitir. Motivul pentru care iubitul ei a ucis-o

19:40, 09.05.2024 - Reyna Hernandez, din Washington, a fost gasita fara viața intr-un cimitir din Mexic, in martie, la cateva zile dupa ce prietenii ei și familia au dat-o disparuta, conform People.Iubitul ei, Louie Hernandez, in varsta de 61 de ani, este acum acuzat de crima.

O șoferița de 19 ani a murit, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac, la Hincești: Care ar fi motivul accidentului

09:50, 24.04.2024 - O șoferița de 19 ani a decedat, dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. Tragicul accident s-a produs aseara, 23 aprilie, intre localitațile Pereni și Pașcani.

Activitate crescuta pe un poligon de teste nucleare din nordul Rusiei. Expert japonez: „Ar trebui sa ne ingrijoreze in mod serios”

18:00, 08.04.2024 - Lucrari de constructii intense au fost observate pe un poligon utilizat pentru teste nucleare in nordul Rusiei inca de anul trecut, ceea ce creste probabilitate ca Moscova sa se pregateasca pentru un nou test nuclear, estimeaza un expert japonez specializat in problemele armatei ruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?