Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teroriştii au ÎNSÂNGERAT CAMERUNUL. Patru fanatici S-AU DETONAT şi au ucis cel puţin 25 de oameni. GROAZĂ şi PANICĂ

Publicat:

1453739183 Camerunul in stare de soc Patru atentatori sinucigasi s-au detonat in nordul Camerunului, iar primul bilant arata ca au murit 25 de oameni.

Doi fanatici au atacat piata centrala din Bodo, iar alti doi s-au detonat în zona principala a iesirii din oras, conform euronews.

Acesta este cel mai sângeros atentat dintr-o serie recenta de atacuri care au fost organizate în zona.

Regiunea este cunoscuta pentru violentele comise de gruparea islamista , care se pare ca este si în spatele acestor crime odioase.

Bodo a mai fost…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie puternica intr-un restaurant din Turcia. Cel puțin patru oameni au murit

18:00, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Un tren a deraiat in Rusia, pe o ruta intre Marea Neagra și regiunile arctice. Cel puțin 20 de oameni au fost raniți

10:10, 27.06.2024 - Cel puțin 20 de persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce un tren cu peste 200 de pasageri a deraiat in nordul indepartat al Rusiei, relateaza Agerpres, citand presa internaționala și autoritațile...

Teroriștii care au ucis 19 oameni in Daghestan ar fi copiii unui șef din partidul lui Putin. Acesta a fost arestat

15:36, 24.06.2024 - O operațiune antiterorista lansata duminica in republica Daghestan a fost incheiata luni dimineața odata ce „amenințarile la adresa vieții și sanatații cetațenilor” au fost rezolvate, a declarat Comitetul Național Antiterorism al Rusiei. De asemenea, un p

Armata lui Putin a distrus complet primul oraș in regiunea Harkov: Au mai ramas doar 100 de oameni

17:05, 22.05.2024 - Federația Rusa continua ofensiva in direcția Harkov și a șters de pe fața pamantului un nou oraș din estul Ucrainei, Voceansk. Orașelul aflat doar la cinci kilometri de granița ruso-ucraineana este esențial in logica liniilor de aparare ucrainene, transmit BBC și glavcom.

FAZ explica ”operațiunea lui Putin in Gagauzia”

13:55, 07.05.2024 - Regiunea autonoma Gagauzia amenința sa devina o sursa de divizare in Republica Moldova, in condițiile in care Moscova cauta sa torpileze apropierea țarii de UE, avertizeaza Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Imagini apocaliptice. Cel puțin 19 oameni au murit striviți de o autostrada, in China. Sute de salvatori au intervenit / FOTO

10:45, 01.05.2024 - Imagini apocaliptice in provincia sudica Guangdong din China. Cel puțin 19 oameni s-au stins din viața, dupa ce au fost striviți pe o autostrada. Sute de salvatori au intervenit la fața locului.

„Jocurile foamei” in Bangladesh: Mii de oameni se intrec pentru mancare intr-un concurs care a strans miliarde de vizualizari online

07:05, 19.04.2024 - Mii de oameni din Bangladesh au participat la SS Food Challenge, un joc dezvoltat de creatorul de conținut Omar Sunny Somrat, care a strans peste 1 miliard de vizualizari online și milioane de abonați și urmaritori pe YouTube, Facebook și TikTok. Cei mai mulți dintre jucatori provin din sate foarte…

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?