Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Terifiant! Cine este atacatorul KAMIKAZE care s-a aruncat în aer la Manchester

Publicat:

Momente terifiante traite la Manchester, dupa ce un atacator kamikaze s-a aruncat in aer la concertul . Odata cu el, au murit 22 de persoane prezente la eveniment. De asemenea, altele se zbat intre viața și moarte la spital.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima dezbatere electorala Trump-Biden. Principalele declarații și momente-cheie

07:00, 28.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, s-a confruntat cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

Emoții pentru Elwira și Mihai Petre! Fiica lor cea mica a terminat gradinița: "Nu-mi vine sa cred..." / FOTO

09:55, 20.06.2024 - Momente emoționante pentru Elwira și Mihai Petre! Ieri, fiica lor cea mica, Ari, a terminat gradinița, și urmeaza ca din septembrie sa mearga la școala. Soția juratului de la Te cunosc de undeva a facut publice mai multe fotografii in care apare alaturi de soțul sau și cele doua fiice ale lor.

Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus perfuzii prezentatoarei TV: ”S-a intamplat...” / FOTO

10:10, 12.06.2024 - Probleme mari pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV a ajuns de urgența la spital și primește ingrijiri in aceste momente! Medicii i-au pus perfuzii. Iata cum este starea ei de sanatate in aceste momente! Simona Gherghe a postat o imagine direct de pe patul de spital!

Edy Kovacs, filmat in ipostaze induioșatoare alaturi de bebelușul lui! Ana Baniciu l-a surprins pe ascuns in maternitate! / VIDEO

21:30, 05.06.2024 - Momente emoționante pentru Ana Baniciu! Edy Kovacs nu se mai dezlipește de bebelușul lor și este fascinat de fiecare moment petrecut cu el! Artista l-a filmat pe ascuns in maternitate, in ipostaze induioșatoare! Edy Kovacs și-a intrat perfect in rolul de tata și este un barbat implinit!

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, urare de Ziua Copilului: 'Sa aveți parte de multe zambete, bucurii și momente magice in fiecare zi!'

17:11, 01.06.2024 - Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai participat, alaturi de baiatul sau, la ediția cu numarul 4 a programului ”Senat Junior”, de Ziua Copilului.„Astazi, 1 iunie, de Ziua Internaționala a Copilului, alaturi de baiețelul meu, am participat , un eveniment care a implinit 2 ani.

VIDEO 'Ultimul dans' pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie - Momente emoționante pe Arena Naționala

23:25, 25.05.2024 - Generatia de Aur a facut spectacol in meciul sau de adio, sambata seara, pe Arena Nationala, invingand selectionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2.Golurile tricolorilor au fost marcate de Panduru, Hagi si Galca.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Momente tensionate intre Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki: „Vezi ca ma enervezi”. De la ce s-au certat / VIDEO

22:15, 06.05.2024 - Ediția din aceasta seara a adus momente tensionate intre jurații de la Chefi la cuțite. Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki și-au aruncat vorbe grele, inainte ca proba de battle sa inceapa, iar unul dintre ei a aruncat cu obiecte in celalalt.

Sfarsit tragic pentru barbat de 73 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10

11:15, 29.04.2024 - Momente teribile luni dimineata in  jurul orei 10.30, la un bloc de pe Take Ionescu. Un barbat de 73 de ani a ales sa se sinucida, aruncandu-se in casa scarii de la etajul 10. Vecinii spun ca barbatul traia singur si era in depresie. Oamenii legii si salvatorii de la ISU Timis au venit rapid ... The…


Ce parere ai despre aceasta stire?