Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Terapii japoneze pentru longevitate. Punctul celor 100 de boli și efectele sale incredibile asupra sănătății ( VIDEO)

Publicat:

Presopunctura este una dintre cele mai vechi și mai eficiente metode de vindecare cunoscute, fiind folosita in Orient de mii de ani. Masarea unor puncte specifice ale corpului are efecte incredibile asupra...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canicula și efectele pe care le are asupra sanatații: de la insolație, la erupții cutanate

14:40, 19.06.2024 - Caldura sufocanta ne poate pune viața in pericol. Ținand cont de faptul ca temperaturile ar urma sa creasca, iata cateva informații esențiale despre bolile cauzate de canicula la care trebuie sa fii cu bagare de seama.

Utilizarea produselor de curațenie in timpul sarcinii și efectele acestora asupra sanatații mamei și fatului

15:25, 13.06.2024 - „Nicio dragoste nu se compara cu cea a unei mame pentru copilul ei.” Acest citat reflecta legatura puternica și inegalabila dintre o mama și copilul sau, o legatura care incepe inca din primele momente ale sarcinii.

Medicool sezonul 6, 8 iunie 2024. Efectele tehnologiei și comportamentelor umane asupra sanatații. Cum pot fi evitate

13:10, 08.06.2024 - In episodul 16 din sezonul 6 de Medicool, Dr. Mihail Pautov a vorbit cu Ioana Dunca, medic neurolog, și cu Cristian Draghiceanu, fiziokinetoterapeut și osteopat, despre efectele tehnologiei asupra sanatații oamenilor.

Efectele uimitoare ale turmericului asupra sanatații parului

15:11, 06.06.2024 - Turmericul este un condiment folosit pentru a da aroma preparatelor culinare dar are și numeroase beneficii pentru sanatate. Are proprietați antiinflamatoare, asigura o digestie mai buna și o piele stralucitoare.

De ce e bine sa bei ceai de turmeric. Efectele miraculoase pe care le are asupra sanatații

08:51, 09.05.2024 - Turmericul, cu compușii sai activi puternici, a fost recunoscut de secole pentru proprietațile sale vindecatoare. Iata efectele miraculoase ale acestui ceai asupra sanatații, precum și cercetarile recente care susțin aceste afirmații. De la proprietațile antiinflamatorii și antioxidante la potențialul…

Miraculoasa scrumbie de Dunare. Medicii, despre efectele asupra sanatații: ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

14:56, 25.04.2024 - Considerata ca fiind unul dintre cei mai sanatoși pești din lume, scrumbia de Dunare este bogata in acizi grași Omega3, calciu, vitamina D și seleniu. De asemenea are proprietați antiinflamatoare și antioxidante, ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații

11:05, 08.04.2024 - Afro-americanii par sa fie mai expuși riscului de a avea programe de lucru variate, asociate cu probleme de sanatate precara. The post CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații first appeared on Informatia Zilei .

De ce e bine sa bei ceai de pere. Efectele miraculoase pe care le are asupra sanatații

22:41, 03.04.2024 - Perele sunt unele dintre cele mai indragite fructe, insa puțini au auzit ce efecte au atunci cand sunt consumate sub forma de ceai. Iata ce beneficii are aceasta bautura. Efectele miraculoase pe care le are asupra sanatații.


Ce parere ai despre aceasta stire?