Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teo Trandafir, jignită de Bianca Rus în direct, la Kanal D. Toată România a aflat schimbul de replici VIDEO

Publicat:

nu s-a mai putut abține dupa ce a fost jignita de catre . Cantareața a suparat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune chiar in timp ce se afla in platoul show-ului moderat de aceasta la Kanal D. Telespectatorii au fost surprinși de ce s-a intamplat. Ce s-a intamplat intre și Bianca […] The post , jignita de in direct, la Kanal D. a aflat schimbul de replici VIDEO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Narcisa Manelista și Cristina Pucean nu mai colaboreaza in prezent. Ce s-a intamplat intre cele doua: „La un eveniment...”

14:35, 18.06.2024 - Narcisa Manelista a explicat ce se intampla intre ea și Cristina Pucean. Cele doua au colaborat timp de mai mulți ani, dar la un moment dat s-a schimbat relația dintre ele. Cantareața a povestit detalii importante din trecut și care a fost motivul care le-a facut sa inceteze sa mai aiba proiecte impreuna.

Dorin Cocoș, cu lacrimi in ochi in direct, da atacul la Coldea: 'Eu poate am meritat ce mi s-a intamplat, dar fiul meu și Elena nu'

08:15, 17.06.2024 - Dupa mulți ani de tacere, Dorin Cocoș a facut dezvaluiri incendiare despre combinațiile și funcționarea rețelei statului paralel, oferind detalii despre rolurile unor figuri cheie precum Florian Coldea, Dumitru Dumbrava și Dumitru Cocoru.

Andrei Ștefanescu, incident neașteptat in direct. Artistul a parasit imediat platoul de filmare. Ce s-a intamplat

14:36, 13.06.2024 - Andrei Ștefanescu a avut parte de un incident neașteptat chiar in platoul de la Star Matinal. Artistul a venit pentru a-l sarbatori pe Adrian Enache, insa ce a urmat i-a uimit pe telespectatori.

Reacția Biancai Dragușanu dupa ce Ilinca Vandici a sfatuit-o sa nu se mai afișeze in lux: „Mie nu mi se pare ca m-a criticat”

13:35, 30.05.2024 - Bianca Dragușanu a facut primele declarații dupa ce Ilinca Vandici a avut o replica acida pentru ea. „Nu te mai posta cu abundența, lux. Iubito, ține-le pentru tine”, i-a transmis prezentatoarea, iar reacția vedetei nu a intarziat sa apara. In urma cu doar cateva zile, in emisiunea „Follow us”, intr-o…

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fara precedent in sezonul 13. Ce s-a intamplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”

23:30, 01.05.2024 - Telespectatorii au avut parte de o situație fara precedent in ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Chef Orlando Zaharia a fost profund dezamagit de preparatele concurenților de la proba individuala. Iata ce a urmat.

Oana Radu i-a cerut mamei sale sa vanda casa pentru a-și taia stomacul: „M-am ingrașat 10 kilograme de cand m-am desparțit”

10:56, 29.04.2024 - Oana Radu, in varsta de 30 de ani, a uimit de-a lungul timpului cu transformarile sale fizice, dupa ce a slabit multe kilograme. Artista a recunoscut ca la un moment dat s-a gandit sa iși taie stomacul și și-a rugat mama sa vanda casa pentru a putea plati operația.Invitata la podcastul lui Teo Trandafir,…

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Teo Trandafir, intrebare incomoda pentru Oana Radu dupa dezvaluirile facute despre fostul soț: „De ce te-ai maritat?”

14:50, 02.04.2024 - Oana Radu a fost invitata in emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, unde a facut noi dezvaluiri despre divorțul de Catalin Dobrescu. Teo Trandafir a fost destul de directa cu artista, care spunea ca și-a dat seama din primul an de relație ca nu este barbatul potrivit pentru ea.Recent, Oana Radu anunța…


Ce parere ai despre aceasta stire?