Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni majore: rebelii houthi atacă nave în Marea Roșie și Oceanul Indian

Publicat:
Tensiuni majore: rebelii houthi atacă nave în Marea Roșie și Oceanul Indian

din Yemen sustine ca fortele sale au atacat doua nave in si in . Revendicarea atacurilor a fost facuta duminica, dar nu este clar cand au avut loc acestea, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tensiuni majore in Africa: presedintele Guineei-Bissau inchide o parte a frontierei cu Senegalul

13:10, 20.06.2024 - Presedintele Guineei-Bissau, Umaro Sissoco Embalo, a ordonat sa se inchida o parte a frontierei cu Senegalul, in urma unor confruntari intre doua comunitati musulmane in aceasta tara vecina, a declarat el AFP, informeaza News.ro.

Echipajul unei nave elene lovita de rebeli Houthi in Marea Rosie, salvat de SUA

18:45, 16.06.2024 - Comandamentul central al fortelor navale americane (NAVCENT) a declarat duminica ca a salvat echipajul de pe nava comerciala elena M/V Tutor, aflat sub pavilion liberian, care a fost atacata pe 12 iunie de rebelii Houthi din Yemen, aliniati cu Iranul, in Marea Rosie, transmite Reuters.

Pandemia care decimeaza aricii de mare s-a raspandit dincolo de Marea Roșie, alarmandu-i pe cercetatori

12:00, 07.06.2024 - O pandemie care se transmite in apele marii si a decimat populatiile de arici de mare din Marea Rosie afecteaza in prezent si exemplarele din unele regiuni ale Oceanului Indian, riscand sa se raspandeasca la nivel global, conform oamenilor de stiinta din Israel citati vineri de Reuters.

Azerbaidjanul ar putea imprumuta 5 miliarde dolari pentru proiecte majore de infrastructura, afirma ministrul de finanțe

20:35, 27.05.2024 - Azerbaidjanul vrea sa imprumute 5 miliarde de dolari de la instituțiile internaționale de credit in urmatorii ani pentru proiecte mari de infrastructura, a declarat ministrul de finanțe pentru Reuters. Forțele azere au recaștigat controlul asupra regiunii muntoase Nagorno-Karabah, unde etnicii armeni…

Ungaria provoaca tensiuni majore in UE: 'S-a mers foarte, foarte departe'

15:51, 27.05.2024 - Ministrul lituanian de externe, Gabrielius Landsbergis, a criticat aspru, luni, Ungaria pentru ca blocheaza deciziile Uniunii Europene in domeniul afacerilor externe, inclusiv ajutorul militar pentru Ucraina, si a declarat ca blocul trebuie sa gaseasca o modalitate de a ocoli veto-ul Budapestei, relateaza…

Alerta in Marea Roșie: rebelii houthi revendica o lovitura directa cu rachete asupra unei nave petroliere britanice

02:45, 27.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen revendica o lovitura directa asupra unei nave in Marea Roșie, informeaza aljazeera.com.Yahya Saree, purtatorul de cuvant militar al rebelilor houthi, afirma ca grupul a vizat un petrolier britanic - Andromeda Star - in Marea Roșie cu "mai multe

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?