Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TENIS. Monica Niculescu și alți doi români au evoluat în MECIURI SUSPECTATE DE BLAT! „Primesc mesaje urâte de la indivizi care mă acuză”

Publicat:

1467707376 Monica Niculescu „” este acaparat in ultimii doi ani de mafia pariurilor. Insa, un raport prezentat pe 14 iunie in , arata ca 62 de partide de tenis, dintre care trei ale jucatorilor romani, sunt vizate ca fiind suspectate de blat!

Potrivit agenției belgiene de monitorizare a pariurilor &"FederBet&", o partida susținuta de Monica Niculescu în circuitul WTA, dar și doua meciuri la care au participat si ridica semne de întrebare în acest caz.

Iata descrierea mecanismului, postata pe…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

China si-a majorat cota pe piata mașinilor electrice in Germania

14:40, 18.06.2024 - Importurile de vehiculele electrice (EV) chineze in Germania au scazut in primele patru luni din acest an, dar statul asiatic a reusit sa-si majoreze cota pe aceasta piata, scriu Reuters și DPA.

Șoc pe piața valutara: Euro, cel mai scazut nivel din ultima luna, dupa rezultatele alegerilor europarlamentare

14:40, 10.06.2024 - Agravarea ingrijorarilor politice in Europa este posibil sa puna noi presiuni asupra monedei euro, dupa ce la alegerile pentru Parlamentul European liderii din Franta si Germania au suferit pierderi, sustin analistii intervievati de Bloomberg, scrie agerpres.ro .

Șoc pe piața valutara! EURO, in cadere libera dupa anuntarea rezultatelor la alegerile europarlamentare

09:15, 10.06.2024 - Agravarea ingrijorarilor politice in Europa este posibil sa puna noi presiuni asupra monedei euro, dupa ce la alegerile pentru Parlamentul European liderii din Franta si Germania au suferit pierderi, sustin analistii intervievati de Bloomberg.

AfD, exclus din grupul Identitate si Democratie din PE

19:35, 23.05.2024 - Partidul german de extrema dreapta AfD a fost exclus joi din grupul Identitate si Democratie (ID) din Parlamentul European, din care face parte si Adunarea Nationala (RN) din Franta, in urma unei serii de scandaluri in care a fost implicat unul dintre liderii sai, Maximilian Krah, informeaza AFP. Decizia…

Asistentul unui europarlamentar german, arestat pentru spionaj in favoarea Chinei

14:10, 23.04.2024 - Un asistent al unui europarlamentar din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost retinut de politia germana. Acesta este suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters. Jian G.,…

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar AfD sub acuzația de spionaj pentru China. „Un caz deosebit de grav”

12:21, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, citata de News.ro.Jian…

Concurența din China și mașinile electrice schimba piața auto germana. Migrație in masa spre domeniul apararii

10:46, 21.04.2024 - Producatorii auto din Germania sunt in criza, atat din cauza concurenței din China, cat și a evoluției mașinilor electrice, ceea ce face ca mii de lucratori cu inalta calificare sa migreze.

Cea mai veche marca auto chineza ajunge in Germania: primul model, un SUV de lux electric de ...

13:00, 08.04.2024 - In perioada recenta, mai multe marci chineze au inceput sa-și faca apariția pe cateva dintre piețele europene importante, cum ar fi Germania, de pilda. In urma cu cateva saptamani, marca XPeng s-a lansat oficial pe aceasta piața, cu doua modele electrice, un sedan și un SUV. Acum, a venit randul unei…


Ce parere ai despre aceasta stire?