Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teleportare în timp! Ce poţi vedea într-un lift al World Trade Center când urci etajele (VIDEO)

Publicat:

In unul din lifturile de la , poți face o trecere in timp.

Odata cu urcarea etajelor, pe geamurile liftului sunt proiectate imagini 3D cu istoricul apariției orașului din 1500 și pana in prezent.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Dalai Lama a sosit la New York pentru a urma un tratament medical important. Susținatorii au sosit cu cateva ore inainte pentru a-l putea vedea

05:16, 24.06.2024 - Dalai Lama, liderul spiritual al budistilor tibetani, aflat in exil, a sosit duminica la New York inainte de un tratament medical pentru genunchi, fiind intampinat de sute de sustinatori care il aclamau si scandau, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Notițe de calendar – 26 mai: Actorul cu 250 de filme in patru decenii

14:05, 26.05.2024 - 1805: La șase luni dupa ce s-a autoincoronat imparat, Napoleon Bonaparte este incoronat rege al Italiei, cu vestita Coroana de fier a regilor longobarzi, in  Domul din Milano . Cam facea cumul de funcții nea Napoleon ???? 1967: The Beatles lanseaza albumul Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Un album…

Portalul prin care cei din Dublin și New York se puteau vedea live a fost inchis dupa cateva zile. Care a fost motivul

16:10, 14.05.2024 - Un portal inovator care a adus impreuna locuitorii din Dublin și New York intr-o interacțiune directa a fost inchis temporar, la doar cateva zile dupa lansare, din cauza unor incidente de comportament inadecvat. Deschis pe 8 mai, acest portal de livestream a fost o oportunitate pentru oamenii de pe…

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Ultimatum adresat protestatarilor pro-palestinieni de la Universitatea Columbia din New York

04:55, 30.04.2024 - Protestatarii pro-palestinieni de la Universitatea Columbia din New York au sfidat un ordin de a se imprastia, afirmand ca vor ramane in campus pana cand revendicarile lor vor fi indeplinite, informeaza Rador Radio Romania.

Un grup de detinuti din New York a castigat dreptul de a vedea eclipsa solara

11:20, 05.04.2024 - Departamentul Penitenciarelor din New York va permite unui grup de sase detinuti dintr-o inchisoare din nordul statului York sa urmareasca eclipsa solara totala din 8 aprilie, asa cum au solicitat, a informat presa locala, citata vineri de EFE, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?