Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TEATRU IN STRADA - Spectacolele in tehnica statuilor vivante ale celor de la Masca, „cireasa de pe tort” a festivalului „Exceptio”

Publicat:

din Bucuresti au facut un adevarat maraton in ultima zi a festivalului baimarean „Exceptio”. In ideea de a oferi o experienta teatrala aparte, acestia au venit cu nu mai putin de trei spectacole. Una dintre cele mai apreciate reprezentatii a fost „Cosarii”. Actorii pe picioroange au atras toate privirile celor care s-au aflat in dupa-amiaza zilei de ieri, 28 iunie, in al municipiului si au fost subiectul principal al trecatorilor care au vrut sa imortalizeze momentul.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interlop retinut dupa ce ar fi batut un barbat pe o strada din București

15:40, 28.06.2024 - Un barbat, apropiat al clanului Camatarilor, a fost retinut de politisti dupa ce l-ar fi batut, pe o strada din Sectorul 5, pe un alt barbat, lovindu-l cu pumnii in cap. Ancheta in acest caz a inceput din oficiu, intrucat victima a depus plangere si apoi a retras-o. Ancheta a fost declansata dupa ce,…

Mii de bucureșteni au ieșit in strada sa se bucure de victoria Romaniei in meciul cu Ucraina de la EURO 2024 VIDEO

20:00, 17.06.2024 - Mii de suporteri romani au iesit in strada, imediat dupa finalul meciului Romania-Ucraina, de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Multi sarbatoresc inca in Centrul Vechi din Bucuresti, in Piata Victoriei si la Universitate.

Mii de romani au ieșit in strada, in București, sa se bucure de victoria Romaniei in meciul cu Ucraina de la EURO 2024

19:45, 17.06.2024 - Sute de suporteri romani au iesit in strada, imediat dupa finalul meciului Romania-Ucraina, de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Multi sarbatoresc in Centrul Vechi din Bucuresti, in Piata...

Pieton care traversa strada neregulamentar accidentat de o ambulanța cu șofer beat, la București

12:30, 06.06.2024 - Un pieton care traversa neregulamentar pe Calea Dorobanti a fost accidentat, miercuri seara, de o ambulanta care se deplasa fara a avea semnalele acustice si luminoase in functiune, soferul fiind depistat cu o alcoolemie de 0,23 mg/l, scrie AGERPRES.

Apartamente de pe strada Brizei din Navodari ale Nordis Management, vandute la licitatie

13:35, 24.05.2024 - Societatea Profesionala de Executori Judecatoresti Victoria, cu sediul in Bucuresti, strada Arhitect Harjeu nr 16, Sector 2 scoate la licitatie mai multe imobile apartinand Nordis Management SRL ca urmare a unor cereri de executare silita formulate de creditori.Este vorba despre mai multe imobile aflate…

VIDEO | Accident mortal in București: Femeie lovita de o mașina chiar pe bulevard; circulația STB, deviata

13:55, 13.05.2024 - O femeie a fost lovita mortal, luni, de o mașina pe strada Barbu Vacarescu din București, anunța Brigada Rutiera a Capitalei. Polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Vacarescu.

Avionul TAROM in care se aflau Mircea Geoana și Luminița Odobescu a ratat decolarea din Bruxelles. Compania da vina pe „o problema tehnica”

00:05, 05.04.2024 - Cursa operatorului aerian TAROM de la Bruxelles care trebuia sa ajunga joi seara la Bucuresti a fost amanata in ultimul moment, aeronava oprindu-se chiar inainte de decolare, informeaza News.ro. Printre cei 93 de pasageri se aflau secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ministrul roman de…


Ce parere ai despre aceasta stire?