Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teatrologul Ion Toboșaru a murit; înmormântarea duminică, la Cimitirul Bellu

Publicat:

Profesorul, esteticianul și teatrologul Ion Toboșaru a murit vineri, la varsta de 86 de ani, informeaza un comunicat Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (AICT) - Teatrologie transmis, sambata, AGERPRES.

Corpul neînsuflețit al celui numit de toți cei care l-au cunoscut "", a fost depus sâmbata la Capela Cimitirului Bellu Ortodox, înmormântarea urmând sa aiba loc duminica, la ora 13,00.

"Estetician format de , profesor de vocație, Ion Toboșaru a fost un adevarat aristocrat al…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul din București anchetat pentru ca a uitat o compresa in corpul unei paciente, care apoi a murit, poate da din nou consultatii

21:35, 13.06.2024 - Medicul anchetat dupa ce ar fi uitat o compresa in abdomenul unei paciente care a facut septicemie si a murit a contestat masura preventiva si restrictiile impuse iar instanta a decis, joi, ca poate da consultatii, dar nu poate opera.

Imagini emoționante de la inmormantarea lui Bogdan, tanarul care a murit dupa ce a intrat cu masina intr-o cisterna incarcata cu benzina. Oamenii au aplaudat indurerați / VIDEO

09:51, 10.06.2024 - Imagini emoționante de la inmormantarea lui Bogdan, tanarul de 22 de ani care s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o cisterna incarcata cu benzina. Cei prezenți au aplaudat indurerați la cimitir.

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat in corpul unei femei un pansament de 30 de centimetri. Pacienta a murit

18:35, 17.05.2024 - Medicul de la Institutul Oncologic din Bucuresti, suspectat ca a uitat o compresa in corpul unei paciente pe care o operase, iar aceasta a murit in urma unei septicemii, a fost plasat in arest la domiciliu.

Chirurgul din București care a uitat o compresa in corpul unei paciente, iar aceasta a murit, a fost plasat in arest la domiciliu

08:50, 17.05.2024 - Medicul chirurg de la Institutul Oncologic din Bucuresti cercetat pentru ucidere din culpa dupa ce a uitat o compresa in corpul unei paciente pe care o operase, iar aceasta a murit in urma unei septicemii, a fost plasat in arest la domiciliu.

A murit sociologul și scriitorul Gheorghe Petcu

08:51, 16.05.2024 - Gheorghe Petcu, sociolog, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania și cetațean de onoare al Buzaului, carturar umanist a plecat in Imparația lui Dumnezeu joi, 16 mai 2024, la varsta de 76 de ani. Trupul neinsuflețit este depus la Capela Cimitirului „Sfantul Andrei”. Citirea „stalpilor” se va face…

Imagini sfașietoare de la inmormantarea lui Madalin. Tanarul a murit in Olt, in timp ce il urmarea pe presupusul amant al iubitei sale/ FOTO

15:56, 16.04.2024 - Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea lui Madalin! Tanarul in varsta de 23 de ani a murit in Olt, in timp ce il urmarea pe presupusul amant al iubitei sale. Iata fotografii de cand tanarul a fost condus pe ultimul drum!

DOCUMENT | De ce au murit, de fapt, pacienții de la Spitalul Pantelimon

14:00, 12.04.2024 - Corpul de Control al ministrului Sanatatii se afla vineri la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, acolo unde medicii sunt acuzați pentru moartea a 20 de pacienti internați la Terapie Intensiva, care ar fi murit in decurs de patru zile, in urma administrarii incorecte a unui medicament.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?