Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Te scoală din boală: Adevărul despre CIORBA DE POTROACE

Publicat:

Este o mancare ușoara și delicioasa Ciorba de potroace din maruntaie de pasare este o mancare ușoara și atat de delicioasa, incat banațenii spun (chiar asa): "ciorba de potroașce tce radgica-n coace".

Aceasta pentru ca e atât de gustoasa, încât și daca omul zace la pat rapus de boala ori mahmureala, îl poate &"vindeca&".  

De ce avem nevoie

Rețeta delicioasei ciorbe a fost dezvaluita de din comuna timișeana Gottlob, pentru Agerpres.

Astfel, avem nevoie de un kilogram de tacâm de pasare (aripi, spate, gât),…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ratele romanilor ar putea scadea din iulie

22:10, 25.06.2024 - Incepand cu luna iulie, ratele romanilor ar putea cunoaște o ușoara scadere datorita diminuarii indicelui IRCC, care este esențial in calcularea ratelor pentru noile imprumuturi in moneda naționala. De la 1 iulie 2024, IRCC va scadea de la 5,90% la 5,86%, aducand astfel o reducere minora in cuantumul…

Rețeta de inghețata de pepene sanatoasa și delicioasa. Este perfecta pentru o zi torida de vara

17:20, 14.06.2024 - Vara a sosit deja, iar odata cu creșterea temperaturilor, se inmulțesc și poftele de gustari racoritoare. Inghețata este favorita tuturor, iar cea de pepene este printre cele mai delicioase. Iata cum sa o prepari chiar la tine acasa.

Neatza cu Razvan și Dani, 11 iunie. Rețeta delicioasa și rapida de piept de pui pe gratar cu sos Caesar

14:45, 11.06.2024 - In ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de piept de pui la gratar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Celebra "Varza a la Cluj", intr-un top al preparatelor traditionale de pe glob / Reteta dateaza din 1695

10:00, 20.05.2024 - Preparatele tradiționale de pe glob concureaza intr-un top in care se regasesc preferintele culinare ale turistilor. Traditionala "Varza a la Cluj" ocupa o onorabila pozitie in acest clasament.

Secretul pentru cea mai gustoasa varza calita. Ce sa adaugi pentru un plus de savoare, rețeta asta are 300 de ani

22:46, 18.05.2024 - Cum sa faci cea mai delicioasa varza calita? Aceasta mancare nu lipsește niciodata din meniurile restauratelor tradiționale romanești. Daca doriți sa o faceți acasa, va vom prezenta o rețeta veche de 300 de ani. Cea mai delicioasa varza calita Varza calita este un preparat gustos și apreciat de toți…

Rețeta delicioasa și ușoara de cheesecake. Are doar patru ingrediente și e gata in 30 de minute

15:55, 09.05.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi și sa nici nu iți bați prea tare capul? Daca iți dorești sa gatești un desert simplu, pe care sa il faci cu un minim de agitație, atunci ai ajuns in locul potrivit. Incearca aceasta rețeta de cheesecake, un preparat cu doar cateva ingrediente de baza, gata in 30 de…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?