Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Te Cunosc de Undeva | Jurata Ozana Barabancea isi prezinta public averea: cei doi copii ai sai! (FOTO)

Publicat:

Gloria  (8 ani ) si Andrew (12 ani), cei doi copii ai (44 de ani), sunt mandria mamei lor si se vede foarte clar din fotografiile postate pe pagina sa de Facebook.

Sunt realizate intr-un mod profesionist si unele sunt insotite si de mesaje. Nu mai vorbim de comentarii: multe si frumoase!

"Eu cu averea mea....la purtator!", scrie Ozana sub o fotografie draga ei. Sau... "Ne distram maxim impreuna!".

o puteti vedea in juriul show-ului " de Undeva", in fiecare sambata seara, de la…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O vacanța altfel, comparabila ca preț cu resorturile turcești, la bordul unui iaht: „Perfecta pentru familiile cu copii”

22:36, 30.06.2024 - Pe grupurile de socializare de pe Facebook dedicate calatoriilor, vacanțelor, turismului in general, membrii iși impartașesc deseori experiențele mai mult sau mai puțin pozitive. Cum ar fi și ideea de a petrece o vacanța altfel.

FOTO: Lacuri și cascade, bujori, marmote, o acvila și capre negre, printre minunațiile din Munții Rodnei

09:05, 18.06.2024 - Fotograful Alex Varga, mare iubitor al naturii, a facut weekend-ul acesta o drumeție in munții lui dragi: Munții Rodnei. Lacuri și cascade, bujori, mare de nori, marmote, o acvila și capre negre – sunt cateva dintre minunațiile pe care le-a putut observa aici. Imagini cat o mie de cuvinte au fost surprinse…

VIDEO Accident intre un TIR si un autocar plin cu copii, in Constanța. A fost activat Planul Rosu de Interventie

09:45, 17.06.2024 - Accident intre un TIR si un autocar cu 57 de cetateni ucraineni, dintre care 42 minori, in Constanta. Doi adulti si 13 copii au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar patru persoane au fost transportate la spital. Autoritatile din Constanta au activat Planul Rosu de interventie, in noaptea de duminica…

Ciolacu, indemn pentru copii: Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!

11:35, 01.06.2024 - ”La multi ani, dragi copii! Voi sunteti bucuria si echilibrul nostru”, a scris Ciolacu pe Facebook.”Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!”, pe transmite el celor mici.

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucariilor pentru copii

12:30, 25.05.2024 - Paul Anghel, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sambata, subliniind necesitatea achiziționarii jucariilor numai din magazine specializate. Intr-o postare pe Facebook, Anghel a accentuat ca este esențial…

Cați bani au cheltuit pe Facebook candidații la Primaria Constanța și pe ce teme au pariat / Clipuri cu copii, preoți, “Liviu Dragnea”, critici la primar sau laude cu “propriile calitați”

10:15, 25.05.2024 - Unii au ales sa promoveze discuții cu proprii copii sau cu preoți, alții au mizat pe criticile aduse primarului in funcție. Au fost și candidați care au dat push propriilor “calitați”, iar alții au acuzat cenzura dupa derapaje legate de depresie.  Indiferent de temele pe care au marjat, principalii…

Virgil Popa: Proiectul meu de suflet a fost și ramane redeschiderea Spitalului de la Sacele

11:55, 22.04.2024 - Proiectul meu de suflet a fost și ramane redeschiderea Spitalului de la Sacele, a spus primarul municipiului Sacele, Virgil Popa, in emisiunea Culisele Zilei. Spitalul din Sacele a fost inchis pe 1 aprilie 2011.  Pana in 2016 nimeni nu a mai intrat in spital, totul a fost sigilat. Au fost niște incercari…

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.


Ce parere ai despre aceasta stire?