Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl-erou din Vaslui. A salvat un copil care se îneca într-un bazin lăsat de izbelişte de autorităţi VIDEO

Publicat:

Un copil de 8 ani a fost la un pas de moarte dupa ce vrut sa recupereze o minge care cazuse intr-un bazin abandonat si a cazut in apa adanca de aproape doi metri. Un barbat care se afla in apropiere i-a auzit strigatele si a intervenit, reusind sa il salveze.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil de 3 ani, lasat singur in mașina. Parinții au parcat in soare și s-au dus cu treburi

13:01, 06.06.2024 - Astazi, la ora 10:01 Dispeceratul comun de urgența al Centrului Național de Asistența Medicala Urgenta Prespitaliceadca (CNAMUP) a recepționat un apel din partea unui trecator pentru acordarea asistenței medicale unui copil de aproximativ 3 ani, blocat in automobil pe bd. Moscovei din capitala. Pentru…

Copil de un an, la un pas de tragedie. A fost salvat de o planta, dupa ce a cazut de la etaj

20:20, 31.05.2024 - Un incident se putea sfarși tragic pentru o fetița de un an. Micuța a cazut de la balconul casei, de la o distanța de noua metri. Norocul ei a fost o planta de bougainvillea care i-a salvat viața, astfel ca acum se afla in afara oricarui pericol.

(VIDEO) Un fan Taylor Swift și-a lasat copilul intins pe jos in timpul concertului artistei

07:40, 13.05.2024 - Un fan Taylor Swift și-a lasat copilul intins pe jos in arena din Paris, unde susținea un show celebra artista, potrivit TMZ .Fotografia șocanta a devenit virala, din motive evidente, dupa ce a fost postata de o femeie. Aceasta spune ca a fost la show-ul de vineri seara de la La Defense Arena… in secțiunea…

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Scandalul de la Școala “N. N. Tonitza” continua: bustul marelui pictor, lasat de izbeliște in curte!

00:35, 25.04.2024 - CONFLICT… Un cadru didactic de la Școala Gimnaziala de Arte “N. N. Tonitza” din Barlad povestește noi detalii despre scandalul cu directoarea Ramona Borș. Potrivit profesoarei Camelia Andrei, lucrurile au degenerat atat de tare, incat a fost nevoie sa se solicite ajutorul Poliției: “Dragii noștri, a…

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Un copil din Vaslui a sunat la 112 anunțand ca este sechestrat. A vrut sa faca o gluma de 1 Aprilie

17:15, 01.04.2024 - Politistii din Vaslui ancheteaza alertarea falsa a autoritaților de catre un baiat de 13 ani, din municipiul Husi, care a sunat la 112 ca sa anunțe ca a fost sechestrat, iar cand a fost gasit de oamenii legii, le-a spus cu seninatate ca a fost o gluma.

Un copil de 13 ani din Vaslui a sunat la 112 ca sa anunțe ca a fost sechestrat, apoi le-a spus polițiștilor ca a fost o gluma

17:45, 31.03.2024 - Politistii efectueaza cercetari in cazul unui minor in varsta de 13 ani, din municipiul Husi, care a alertat autoritatile anuntand ca a fost sechestrat, apelul dovedindu-se ulterior fals, transmite Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?