Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţara unde se va interzice complet vânzarea de ţigări. „Până în 2035 vrem o societate în care nu se fumează”

Publicat:

Cea mai mare oganizatie medicala din Norvegia vrea sa interzica vanzarea de tigari adultilor in aceasta tara, relateaza , citand . din Norvegia preseaza guvernul acestei...

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fara alcool, tutun si bauturi energizante vandute minorilor. Legea a fost adoptata

16:55, 26.06.2024 - Conform noii legi, comercianții au obligația de a verifica varsta cumparatorului in cazul achiziționarii de alcool, tutun și bauturi energizante. Aceasta masura vine in completarea legislației existente care interzice deja vanzarea de alcool și țigari minorilor, dar care a fost adesea ignorata din cauza…

Administrația Biden interzice vanzarea programelor antivirus Kaspersky in SUA, din cauza legaturilor companiei cu guvernul rus (surse)

20:26, 20.06.2024 - Administrația Biden va anunța masuri care interzic vanzarea programelor antivirus realizate de Kaspersky Lab in Statele Unite, a declarat o persoana familiarizata cu problema pentru Reuters, citand marii clienți ai companiei din SUA, inclusiv furnizorii de infrastructura critica și instituții guvernamentale.

Suplimentul alimentar care ar putea reduce agresivitatea. „Nu este un glonț magic care va rezolva complet problema violenței in societate”

15:40, 31.05.2024 - Suplimentele zilnice de omega-3 ar putea reduce comportamentul agresiv, conform unui studiu recent, citat de Newsweek. Cu toate acestea, efectele pe termen lung sunt inca neclare, iar unele cercetari sugereaza riscuri asociate.

Țarile NATO vecine cu Rusia vor ridica un „zid de drone”: „E ceva complet nou. Se va intinde din Norvegia pana in Polonia”

23:05, 24.05.2024 - Cele sase tari NATO vecine cu Rusia au convenit sa ridice un „zid de drone” pentru a-si apara frontierele de „provocari”, a anuntat vineri guvernul lituanian, transmite AFP, citata de Agerpres.

Cand, cat și cui lasa romanii bacșiș? Ghidul complet, ca sa te descurci in economia de azi

08:25, 26.04.2024 - Dupa clasica intrebare „cash sau card?”, ospatarii și-au mai imbogațit repertoriul cu inca una, adresata imediat ce-ți ajunge nota la masa: „doriți sa adaugați tips (bacșiș)?”. Ni s-a intamplat, cel mai probabil, multora, de cand bacșișul poate fi trecut pe nota și e impozitat de statul roman.

Milano, la un pas de a interzice vanzarea de pizza sau inghețata dupa miezul nopții

20:50, 21.04.2024 - Liderii din Milano au fost acuzați ca au pornit un razboi impotriva mancarii la pachet (n.r. sistemul to go), printre care se numara și pizza sau inghețata, in incercarea de a combate “viața de noapte salbatica” din orașul din nordul Italiei, noteaza The Guardian. “Viața de noapte salbatica” Viceprimarul…

UE interzice vanzarea motorinei in statele membre. A fost anunțata data limita pentru mașinile care folosesc acest combustibil

15:45, 20.04.2024 - Noi reguli draconice din partea Uniunii Europene! Ușor, ușor, combustibilii tradiționali precum motorina și benzina vor fi interziși. Deja, un calendar in aceasta privința a fost stabilit.CITEȘTE AICI DE CAND MAȘINILE NU SE VOR MAI ALIMENTA MAȘINILE CU COMBUSTIBILTRADIȚIONAL

Olivia Munn a marturisit ca a „cedat complet” atunci cand și-a vazut bustul dupa dubla mastectomie

12:20, 18.04.2024 - Actrița Olivia Munn, in varsta de 43 de ani, a vorbit despre șocul pe care l-a avut atunci cand și-a vazut corpul pentru prima data dupa dubla mastectomie suferita, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?