Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tanara ranita dupa ce butelia pe care isi incalzea ceara pentru epilat a explodat

Publicat:

Explozie in Complexul Studențesc din Timișoara, miercuri dupa-amiaza. O tanara a fost ranita, dupa ce butelia de gaz pe care iși incalzea ceara pentru epilat a explodat. Din fericire deflagrația nu a fost urmata de incendiu.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie intr-o gospodarie, din cauza unei defecțiuni la butelia de gaz

09:25, 19.06.2024 - O explozie a avut loc, miercuri dimineața, la o gospodarie din orașul Liteni, județul Suceava. Deflagrația s-a produs din cauza acumularilor de gaze, rezultate in urma unor defecțiuni ale instalației aferente buteliei de aragaz.

Femeie ranita dupa ce troleibuzul in care se afla a fost lovit de o masina

10:30, 28.05.2024 - O femeie in varsta de 73 de ani a fost ranita in urma impactului dintre un troleibuz si o masina, marti, la intersectia dintre Calea Dorobantilor si strada Strandului, in Timisoara. „Un barbat, in varsta de 67 de ani, a condus un autoturism pe Calea Dorobanților, dinspre strada Simion Barnuțiu inspre…

Explozie in parcare, barbat ars de viu in propria mașina

14:50, 22.05.2024 - Un barbat de aproximativ 50 de ani a murit dupa ce autoturismul in care se afla a explodat intr-o parcare din comuna Șcheia, Suceava.Autoturismul barbatului a explodat in timp ce se afla in parcarea Rulmentul din comuna Șcheia.

Fetița de 7 ani, ranita dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat in afara drumul, la ieșire din Timișoara

19:10, 10.05.2024 - O șoferița s-a rasturnat cu mașina in afara drumului pentru a evita impactul cu o mașina care nu a acordat prioritate, in Timiș. In urma impactului, o fetița de 7 ani a fost ranita. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Femeie de 94 de ani, ranita grav dupa o explozie urmata de un incendiu

22:55, 20.04.2024 - O explozie urmata de un incendiu a avut loc, sambata seara, la o casa din localitatea Deaj, județul Mureș. La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apa și spuma, doua ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Mureș.

Controale a polițiștilor locali din Timișoara la barurile și terasele din Piața Unirii și Complexul Studențesc

14:36, 12.04.2024 - Polițiștii locali au desfașurat o acțiune organizata la barurile și terasele din apropierea unor unitați de invațamant. 30 de persoane au fost verificate in zonele Unirii și Complexul Studențesc.

Minune cu iz de șmen pentru Dominic Fritz: Numarul cererilor de flotant a explodat la Timișoara

12:10, 06.04.2024 - E nebunie și nu are legatura cu campania electorala! Cel puțin asta trebuie sa spunem daca nu vrem sa fim acuzați ca facem...acuzații! Numarul cererilor de flotant a explodat la Timișoara, unde Direcția de Evidența a Populației a ajuns sa lucreze și in weekend, asta deși nu e sezon de incepere a facultații!…

Femeie ranita dupa ce un șofer a schimbat banda fara sa se asigure

13:10, 05.04.2024 - Accident de circulație vineri dimineața, pe strada Surorile Martir Caceu din Timișoara. O femeie in varsta de 67 de ani a ajuns la spital. „Un barbat, in varsta de 41 de ani, a condus un autoturism pe banda 2 pe strada Surorile Martir Caceu dinspre strada Arieș inspre Aleea FC Ripensia, iar la un moment…


Ce parere ai despre aceasta stire?