Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tanar mort dupa ce a fost lovit de tren la intrarea in Gataia

Publicat:

Din primele informații furnizate de reprezentanții IPJ Timiș, tanarul șofer conducea un autoturism dinspre Denta spre Gataia, iar la intrarea in localitate nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata care este semnalizata cu indicatoare, dar nu e prevazuta cu bariere, și a fost lovit de un tren care circula dinspre Gataia spre Timișoara.

In urma impactului, tanarul a ramas incarcerat in mașina. La fața locului au fost trimise echipaje de ambulanța și descarcerare, insa in ciuda eforturilor salvatorilor, tanarul a decedat la aproximativ o ora dupa producerea accidentului.

Conductorul

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sancțiuni pentru iarba necosita. Peste 500 de terenuri cu ambrozie, identificate in Timișoara

11:50, 03.06.2024 - Polițiștii locali din Timișoara au luat verificat, recent, situația terenurilor cu vegetație neintreținuta din oraș. Astfel, au dat 25 de sancțiuni, dar, mai interesant, au depistat 531 de terenuri pe care crește sau ar putea crește ambrozia. Proprietarii vor primi somații din partea primariei.

UPDATE. Tanar gasit mort intr-un bazin din Timișoara

13:20, 29.05.2024 - Un tanar a fost gasit mort intr-un bazin de inot din Timișoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. UPDATE. Bazinul a fost inchis. Barbatul era inscris intr-un program sportiv național

Tragedie in Timișoara. Un tanar a fost gasit mort intr-un bazin de inot. Polițiștii fac cercetari

13:20, 29.05.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a fost gasit mort intr-un bazin de inot, marți seara. Acesta a fost scos la suprafața și resuscitat, insa medicii nu au mai putut sa il salveze. Oamenii legii fac cercetari in acest caz, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Un tanar drogat, semi-leșinat, depistat de polițiștii locali pe marginea Podului Traian din Timișoara

13:15, 28.05.2024 - Marți dimineața, polițiștii locali aflați in patrulare au dat peste un tanar aproape leșinat, pe marginea Podului Traian. Acesta avea asupra sa substanțe interzise, fiind predat polițiștilor de la Combaterea Crimei Organizate.

VIDEO. Pasagera in troleibuz, ranita in urma unui accident rutier produs la Timișoara

09:55, 28.05.2024 - Accident cu o victima, marți dimineața, la Timișoara. O femeie a ajuns la spital dupa ce un barbat a intrat cu mașina in troleibuzul in care aceasta se afla. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Un tanar motociclist a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o mașina in zona stadionului din Timișoara

13:10, 14.05.2024 - Un motociclist de 27 de ani a fost ranit și a ajuns la spital dupa ce o mașina a dat peste el, in apropiere de Stadionul Dan Paltinișanu. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Un tanar a urcat beat și drogat la volan și a provocat un accident soldat cu doua victime, la Timișoara. Avea permisul anulat

17:50, 28.04.2024 - Accident produs sambata seara, la Timișoara. Un tanar in varsta de 26 de ani a provocat un accident dupa ce a urcat beat și drogat la volan. In urma impactului, doua femei au fost ranite. Mai mult, avea și permisul anulat. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Un tanar de 23 de ani a murit in timp ce iși facea un tatuaj. Inainte bause aproximativ 7 energizante

16:50, 13.04.2024 - Un tanar de 23 de ani a fost ucis sub ochii prietenilor de energizante. Sapte bause inainte sa isi faca un tatuaj. Inima i s-a oprit la Conventia Internationala a Tatuatorilor din Timisoara. L-au resuscitat prietenii, apoi medicii sositi la fata locului, minute in sir. In zadar. Polițiștii au deschis…


Ce parere ai despre aceasta stire?