Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr drogat prins de polițiștii locali pe stradă, la Timișoara. Părea că i-ar fi rău

Publicat:

Probleme cu legea pentru un tanar de 28 de ani, la Timișoara. El a ajuns in atenția polițiștilor de la crima organizata dupa ce polițiștii locali l-au prins drogat pe strada. El a intrat in atenția oamenilor legii pentru ca parea sa se simta rau și se sprijinea de pereții caselor pe langa care trecea.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar de 22 de ani, prins beat și drogat la volan dupa un accident pe un drum din Cluj

18:11, 10.06.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut luni, un tanar de 22 de ani din comuna Mintiu Gherlii, suspectat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Drogat gasit de polițiștii locali din Timișoara in tramvaiul 6

11:15, 06.06.2024 - Cu o zi in urma, polițiștii locali din Timișoara au depistat in tramvaiul 6 un barbat care se comporta suspect, astfel ca l-au legitimat și controlat. Asupra lui au gasit droguri, de care barbatul a recunoscut ca este dependent.

Un tanar drogat, semi-leșinat, depistat de polițiștii locali pe marginea Podului Traian din Timișoara

13:15, 28.05.2024 - Marți dimineața, polițiștii locali aflați in patrulare au dat peste un tanar aproape leșinat, pe marginea Podului Traian. Acesta avea asupra sa substanțe interzise, fiind predat polițiștilor de la Combaterea Crimei Organizate.

Tanar de pe Valea Damboviței, prins drogat la volan pe o strada din Targoviște. S-a ales cu dosar penal

17:20, 16.05.2024 - Un tanar de 30 de ani, din Dragaești-Pamanteni, a fost prins, miercuri, 15 mai, de polițiști conducand mașina pe o strada din Targoviște sub influența drogurilor. In urma testarii cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezența a substanțelor psihoactive. „La data de 15 mai…

Tanar din Bilca prins la volan drogat cu canabis dupa ce polițiștii i-au mirosit mașina

15:05, 07.05.2024 - Un barbat de 34 de ani din Bilca a fost prins drogat la volan dupa ce polițiștii au simțit un miros ințepator in mașina marca A6 pe care o conducea. Șoferul a fost oprit a doua zi de Paște pe un drum comunal la Galanești in jurul orei 23.30. Testul cu aparatul Drugtest a indicat […] The post Tanar din…

Copil gasit de polițiștii locali dupa ce s-a pierdut de tatal sau, pe o strada din Timișoara

11:20, 29.04.2024 - Un copil dezorientat și cu probleme de natura psihica a fost gasit vineri de polițiștii locali pe o strada din Timișoara. Intr-o clipa de neatenție, el ar fi plecat de langa tatal sau și s-a pierdut.

Un tanar a urcat beat și drogat la volan și a provocat un accident soldat cu doua victime, la Timișoara. Avea permisul anulat

17:50, 28.04.2024 - Accident produs sambata seara, la Timișoara. Un tanar in varsta de 26 de ani a provocat un accident dupa ce a urcat beat și drogat la volan. In urma impactului, doua femei au fost ranite. Mai mult, avea și permisul anulat. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?