Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de persoane au alergat pe străzile din Boston în lenjerie şi cu căciuli roşii

Publicat:

Feeria sarbatorilor a cuprins intreaga lume. Daca in unele tari oamenii se imbraca in costume de pentru a participa la curse de viteza in scopuri caritabile, atunci in altele, batranul cu darurile danseaza alaturi de mii de pestisori spre deliciul publicului.

Capitala statului american Massachusetts a fost gazda unui eveniment cu totul neobisnuit - "Cursa de viteza a ". Peste 700 de persoane au alergat pe strazile din Boston, imbracati doar in lenjerie si caciuli rosii. Asta in pofida temperaturii de afara de doar…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane reținute dupa ce ar fi oferit permise de conducere pe internet

15:20, 23.05.2024 - Trei persoane au fost reținute de polițiștii din Capitala dupa ce ar fi postat pe rețele de socializare anunțuri cu privire de obținerea unor permise de conducere. Prejudiciul stabilit de polițiști in acest caz se ridica la peste 130.000 de lei.

Accident in Capitala. Traficul tramvaielor restricționat. Doua persoane ranite

12:45, 18.05.2024 - Traficul tramvaielor este restricționat, sambata, pe ambele sensuri dupa ce o mașina a lovit tramvaiul 19, iar din impact a fost proiectata in linia tramvaiului 40, la intersecția dintre bulevardul 1 Decembrie cu strada Șerban Ghița, in Capitala.

Perchezitii la persoane banuite de inselaciune si fals! Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.500.000 de lei

19:40, 11.05.2024 - Sase persoane sunt cercetate intr un dosar de inselaciune cu masini de lux, trei dintre ele fiind retinute in urma unor perchezitii efectuate in Capitala si judetele Ilfov si Calarasi de politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti Serviciul Furturi de Autovehicule, informeaza…

Șase mașini, grav avariate dupa un accident in lanț in capitala: Doua persoane, transportate la spital

11:35, 29.04.2024 - Doua persoane au fost transportate la spital in urma unui grav accident produs in aceasta dimineața, pe strada Doina din capitala. Potrivit oamenilor legii in accident au fot implicate 6 unitați de transport.

Firea așteapta ca Piedone sa se retraga din cursa pentru Capitala: A spus ca nu candideaza daca candidez eu

22:30, 26.04.2024 - Candidatul PSD la functia de primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri seara, la Digi24, ca „ar fi o normalitate” retragerea din cursa electorala a lui Cristian Popescu Piedone. „Sa faca ce a spus la inceput, așa a afirmat: 'daca Gabi candideaza, eu nu candidez'”, mai spune Firea. 

Sondaj ARA - Primul sondaj, dupa ce Firea a intrat in cursa pentru Capitala: surpriza neplacuta pentru Piedone

21:31, 25.04.2024 - Un sondaj ARA, prezentat de Antena 3 CNN, dezvaluie primele cifre, dupa ce medicul Catalin Cirstoiu a fost retras, iar PSD și PNL au candidați proprii.Conform sondajului ARA, Nicușor Dan (ADU) ar fi pe primul loc cu 37% și ar caștiga detașat alegerile.

Gabriela Firea: Intru in cursa pentru Capitala cu un gand optimist

17:40, 23.04.2024 - „Sunt convinsa ca vom schimba fața Capitalei”, a spus marți Gabriela Firea, dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la Primaria București. Ea spune ca intra in competiție cu gandul de a-i convinge pe bucureșteni ca „echipa social-democrata este soluția corecta” pentru Capitala. 

Catalin Cirstoiu va fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei. Anca Alexandrescu dezvaluie manevrele disperate ale coaliției de a gasi un inlocuitor

13:41, 15.04.2024 - De-a lungul weekendului, liderii PSD și PNL s-au afișat cu el și au continuat sa iși prezinte suportul și increderea in capacitatea acestuia de a caștiga fotoliul de primar al Capitalei. Cu toate acestea, Anca Alexandrescu a spus ca managerul Spitalului Universitar din Capitala este ca și plecat din…


Ce parere ai despre aceasta stire?