Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Susţinătoarea lui Djohar Ţarnaev a salvat oameni de la pedeapsa cu moartea

Publicat:

a fost avocatul lui , femeia care si-a inecat cei doi copii, si al lui , cel care a tras o serie de impuscaturi in Tucson si care a omorat sase oameni si a ranit alti 12. Amandoi au primit inchisoare pe viata, potrivit „BusinessInsider“.

Acum, ea il va apara pe , tanarul de 19 ani acuzat pentru dublul atentat de la maratonul din Boston, unde trei oameni au murit si 200 au fost raniti.

a vorbit despre clientii pe care i-a avut si depre munca depusa pentru apararea lor: „ Am inceput sa inteleg comportamentul uman…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri prezidențiale in Iran, dupa moartea lui Ebrahim Raisi: Milioane de oameni refuza sa voteze

14:50, 28.06.2024 - Peste 61,5 milioane de iranieni cu varsta de peste 18 ani sunt așteptați sa mearga la vot ca sa iși aleaga un nou președinte dupa moartea lui Ebrahim Raisi. Se estimeaza insa ca milioane de oameni vor boicota alegerile de vineri, deoarece cred ca procesul electoral va fi aranjat de regimul care vrea…

China ii amenința pe secesioniștii taiwanezi cu pedeapsa cu moartea

00:01, 22.06.2024 - China a inclus pedeapsa cu moartea in cazurile „deosebit de grave”, cuprinsa in directive judiciare facute publice vineri cu privire la sanctiuni penale prevazute impotriva unor sustinatori „ireductibili” ai independentei Taiwanului, potrivit presei de stat, relateaza AFP, preluat de News.ro.

Moartea nu exista și ar putea fi doar o iluzie, conform fizicii cuantice!

07:25, 28.05.2024 - Albert Einstein, unul dintre cei mai mari oameni de știința ai tuturor timpurilor, a spus odata: „Acum Besso a parasit aceasta lume ciudata puțin inaintea mea. Asta nu inseamna nimic. Oameni ca noi… știu ca distincția dintre trecut, prezent și viitor este doar o iluzie persistenta.” In acest citat profund,…

Peste 100 de oameni au murit in urma unei alunecari de teren in Papua Noua Guinee

08:45, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, citata de Associated Press și News.ro.

Un adolescent din India a omorat doi oameni in timp ce conducea beat. Drept pedeapsa, a fost pus sa scrie un eseu

07:06, 23.05.2024 - Un adolescent din India a omorat doua persoane in timp ce se afla beat, la volanul unei mașini. Drept pedeapsa, el a fost pus sa scrie un eseu, iar o mulțime de oameni sunt furioși pe decizie, spunand ca tanarul trebuia sa primeasca o sentința mai aspra.

Crima bizara care a imparțit America in doua. Cum a devenit moartea unui polițist din Boston o senzație naționala

22:50, 16.04.2024 - Dupa multe luni de confruntari la tribunal, teorii ale conspirației și acuzații de mușamalizare, procesul legat de uciderea unui polițist din Boston, John O’Keefe, a inceput marți, relateaza CNN.

Accident naval foarte grav. Peste 90 de oameni au murit dupa naufragiul unei ambarcațiuni

08:31, 08.04.2024 - Duminica, autoritațile din Mozambic au raportat ca un accident tragic a avut loc in largul coastelor țarii, unde un vas de pescuit modificat pentru a funcționa ca feribot, și care transporta 130 de pasageri, s-a scufundat, rezultand in moartea a peste 90 de persoane.Jaime Neto, secretarul de stat pentru…

Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni

06:20, 07.04.2024 - Aparent sunt inofensive, dar in realitate sunt ucigașe. Este vorba despre cele mai periculoase specii de insecte din lume. Una dintre acestea, aparent comuna, a reușit sa modeleze istoria umanitații ducand la prabușirea civilizațiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?