Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suspiciune de pestă porcină la Beceni

Publicat:

O noua alerta privind posibila apariție a unui focar de pesta porcina africana in județul Buzau. Acesta dupa ce, luni, reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare au fost sesizați cu privire la un posibil caz intr-o gospodarie din Beceni. Aici, intr-o jumatate de zi, au murit doi porci adulți și trei pui, alți doi fiind gasiți in […] de pesta porcina la Beceni apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Focar de pesta porcina africana intr-o ferma din Buzau. Mii de animale vor fi sacrificate

14:46, 03.06.2024 - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau a declarat focar de pesta porcina africana intr-o ferma din judet cu aproximativ 3.000 de capete. Potrivit reprezentantilor DSVSA Buzau, medicii veterinari au confirmat focarul de pesta porcina in data de 1 iunie 2024, fiind impuse…

MASURI URGENTE ADOPTATE Focar de pesta porcina africana in localitatea Traian din municipiul Satu Mare

12:35, 31.05.2024 -     Focar de pesta porcina africana la o gospodarie din localitatea Traian   Prefectul Ioan Tibil , in calitate... The post MASURI URGENTE ADOPTATE Focar de pesta porcina africana in localitatea Traian din municipiul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

DSVSA BIHOR 5 noi focare de pesta porcina, in Bihor

12:41, 28.05.2024 - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bihor a informat, luni, ca in ultima luna in judet au fost declarate cinci focare noi de pesta porcina africana (PPA) ... The post DSVSA BIHOR 5 noi focare de pesta porcina, in Bihor first appeared on Informatia Zilei .

FOTO / Primul Centru zonal deschis de Crucea Roșie Buzau

09:20, 30.04.2024 - Luni, 29 aprilie, in comuna Beceni a avut loc inaugurarea primului centru zonal de Cruce Roșie din Buzau pentru pregatire și intervenție in caz de dezastru. Acesta este primul dintr-o serie de mai multe asemenea centre zonale pe care Crucea Roșie Buzau dorește sa le inființeze. Pentru acestea  vor fi…

PESTA PORCINA Targurile de țara, inchise de 7 ani de frica pestei porcine care este și nu este

12:20, 19.04.2024 - Zeci, poate sute de ani au trecut de la aparitia in asa numitelor targuri de tara, in care au fost dezvoltate o serie de activitati menite... The post PESTA PORCINA Targurile de țara, inchise de 7 ani de frica pestei porcine care este și nu este first appeared on Informatia Zilei .

Personalitatea saptamanii / Pamfil Șeicaru

00:05, 19.04.2024 - Jurnalistul Pamfil Șeicaru s-a nascut in Beceni. A urmat cursurile gimnaziale la Tecuci si cursul superior la Liceul „Gh. Rosca Codreanu” din Barlad, absolvit in 1914. A devenit student la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, si-a intrerupt studiile pe durata razboiului, in 1916, apoi…

PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana

16:50, 14.04.2024 - Pentru prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana, Conform ORDINULUI nr. 132/418/2023, se impune respectarea unor recomandari specifice. The post PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana first appeared on Informatia Zilei .

Rezervație de mistreți, nimicita de pesta porcina, repopulata cu cerbi lopatari

15:35, 08.04.2024 - Cerbii lopatari adusi in Rezervatia de la Bolovani, judetul Dambovita, s-au adaptat, ei fiind adusi sa repopuleze padurea din care au murit, acum cativa ani, toti mistretii din cauza pestei porcine.


Ce parere ai despre aceasta stire?