Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suspiciune de pestă porcină într-o fermă de la Puiești

Publicat:

Autoritațile buzoiene au noi motive de ingrijorare. Patru porci dintr-o microferma de la Puiești au murit, doi azi-noapte și doi astazi. Medicul veterinar a fost sesizat de proprietar, iar apoi la fața locului s-a deplasat echipa de intervenție rapida de la DSVSA Buzau. Ferma e in locația fostului CAP, in afara satului Puieștii de Jos, […] de pesta porcina intr-o ferma de la Puiești apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat, acuzat ca l-a agresat pe fiul de doi ani al iubitei sale, reținut in Dolj. Un medic de familie a anunțat autoritațile

14:35, 05.07.2024 - Medicul de familie, la care copilul a fost dus de tatal lui, a constatat ca micuțul avea mai multe leziuni pe fața, picioare și spate și a anunțat autoritațile. Un barbat in varsta de 29 de ani, iubitul mamei copilului, a fost reținut, fiind banuit ca l-a agresat fizic pe minor, relateaza News.ro.Va…

Focar de pesta porcina africana intr-o ferma din Buzau. Mii de animale vor fi sacrificate

14:46, 03.06.2024 - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau a declarat focar de pesta porcina africana intr-o ferma din judet cu aproximativ 3.000 de capete. Potrivit reprezentantilor DSVSA Buzau, medicii veterinari au confirmat focarul de pesta porcina in data de 1 iunie 2024, fiind impuse…

MASURI URGENTE ADOPTATE Focar de pesta porcina africana in localitatea Traian din municipiul Satu Mare

12:35, 31.05.2024 -     Focar de pesta porcina africana la o gospodarie din localitatea Traian   Prefectul Ioan Tibil , in calitate... The post MASURI URGENTE ADOPTATE Focar de pesta porcina africana in localitatea Traian din municipiul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

DSVSA BIHOR 5 noi focare de pesta porcina, in Bihor

12:41, 28.05.2024 - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bihor a informat, luni, ca in ultima luna in judet au fost declarate cinci focare noi de pesta porcina africana (PPA) ... The post DSVSA BIHOR 5 noi focare de pesta porcina, in Bihor first appeared on Informatia Zilei .

Cum a decurs acțiunea de ecologizare de la Maracineni

13:40, 30.04.2024 - Arina NAN, student practicant Autoritațile locale din Maracineni au derulat cea mai mare campanie de ecologizare din istoria comunei, o acțiune la care au raspuns prezent circa 100 de cetațeni, dupa cum precizeaza primarul Constantin Dumitru. „Aproape o suta de voluntari au luat parte la acțiunile de…

PESTA PORCINA Targurile de țara, inchise de 7 ani de frica pestei porcine care este și nu este

12:20, 19.04.2024 - Zeci, poate sute de ani au trecut de la aparitia in asa numitelor targuri de tara, in care au fost dezvoltate o serie de activitati menite... The post PESTA PORCINA Targurile de țara, inchise de 7 ani de frica pestei porcine care este și nu este first appeared on Informatia Zilei .

PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana

16:50, 14.04.2024 - Pentru prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana, Conform ORDINULUI nr. 132/418/2023, se impune respectarea unor recomandari specifice. The post PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana first appeared on Informatia Zilei .

Rezervație de mistreți, nimicita de pesta porcina, repopulata cu cerbi lopatari

15:35, 08.04.2024 - Cerbii lopatari adusi in Rezervatia de la Bolovani, judetul Dambovita, s-au adaptat, ei fiind adusi sa repopuleze padurea din care au murit, acum cativa ani, toti mistretii din cauza pestei porcine.


Ce parere ai despre aceasta stire?