Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suspectul din Dallas a făcut parte din armata americană desfățurată în Afganistan (Pentagon)

Publicat:

, identificat de mass-media din SUA ca principalul tragator prezumtiv in atacul care a ucis cinci polițiști joi la Dallas, a fost un rezervist in armata terestra americana, cu o desfașurare mai ales in Afganistan, a declarat Pentagonul vineri, relateaza AFP.

a facut parte din armata desfașurata în Afganistan din noiembrie 2013 pâna în iulie 2014, potrivit informațiilor comunicate de o purtatoare de cuvânt a US Army, . El a fost soldat, specializat în zidarie și tâmplarie.

Cinci polițiști…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata americana continua sa devasteze bazele rebelilor houthi in Yemen

05:35, 20.06.2024 - Armata americana a anuntat miercuri seara ca a lovit doua baze ale houthi in Yemen, dintre care un centru de comanda, dupa o serie de atacuri in ultimele zile ale acestor rebeli yemeniti impotriva navelor circuland in Marea Rosie si Golful Aden, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Pentagonul a desfașurat o campanie secreta anti-vaccinare pentru a submina China in timpul pandemiei, dezvaluie Reuters

13:30, 15.06.2024 - Armata americana a lansat un program secret in timpul crizei COVID pentru a discredita vaccinarea cu vaccinul Sinovac al Chinei - o razbunare pentru eforturile Beijingului de a da vina pe Washington pentru pandemie.

Razboi in Gaza, ziua 214. Armata americana a terminat construcția unui port temporar in Gaza, dar nu poate fi instalat

13:40, 08.05.2024 - Armata americana a finalizat construcția unui port artificial temporar in Gaza pentru a facilita livrarea de ajutor umanitar, dar acesta nu poate fi instalat pentru moment din cauza condițiilor meteorologice, a anunțat marți Pentagonul. Ca raspuns la blocarea de catre Israel a livrarii de ajutoare pe…

Armata americana a terminat construcția unui port temporar in Gaza, dar nu poate fi instalat

10:40, 08.05.2024 - Armata americana a finalizat construcția unui port artificial temporar in Gaza pentru a facilita livrarea de ajutor umanitar, dar acesta nu poate fi instalat pentru moment din cauza condițiilor meteorologice, a anunțat marți Pentagonul, potrivit mediafax.

Cetațeanul afgan care a ranit doi polițiști de frontiera, arestat pentru 30 de zile

22:30, 02.05.2024 - Barbatul din Afganistan, in varsta de 22 de ani, care a ranit, in noaptea de 1 mai, doi politisti de frontiera, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru ultraj si trafic de migranti. Judecatorul de Drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timisoara a mai emis mandate de arestare…

Progres major la constructia de catre armata americana a portului artificial pentru ajutoare livrate in Fasia Gaza

06:55, 02.05.2024 - Constructia de catre armata americana a portului artificial si temporar pentru a permite trimiterea de mai multe ajutoare umanitare in Fasia Gaza este mai mult de jumatate finalizata, a anuntat miercuri Departamentul Apararii al Statelor Unite, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Un misterios avion american de lux, echipat și adaptat de catre armata americana, zarit in vestul Romaniei

03:05, 20.04.2024 - Un avion de lux a fost echipat și adaptat de catre armata americana pentru a efectua misiuni de aparare antiaeriana. In prezent, acest avion se angajeaza in operațiuni de colectare a informațiilor deasupra vestului Romaniei.

Pericol in trafic la Constanta! Șofer fara permis, depistat de politisti! Suspectul, retinut

14:30, 02.04.2024 - La data de 1 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Sectia 2 Politie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au retinut, pentru 24 de ore, un barbat, de 23 de ani. Potrivit IPJ Constanta, acesta este banuit de…


Ce parere ai despre aceasta stire?