Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suspecţii în cazul maratonului din Boston au folosit instalaţiile de lumină de Crăciun pentru a realiza bombele

Publicat:

De asemenea, procurorii au precizat ca Tamerlan si Tarnaev au folosit pulbere neagra de la petarde drept combustibil pentru bombe. Insa cautarile la locuinta celor doi s-au dovedit a fi fara succes si nu a mai fost gasit acest material, ceea ce i-a facut pe anchetatori sa creada ca au avut ajutor din exterior.

, arestat in urma cu un an de autoritatile americane, a admis ca este implicat in organizarea si desfasurarea dublului atentat cu bomba de la Maratonul din Boston, atac care a avut loc in mai anul trecut. Marturisirea sa a fost facuta la o singura zi dupa arestarea…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi suspecti au fost retinuti in cazul uciderii rapperului suedez C. Gambino

19:40, 07.06.2024 - Procurorii din Sue dia au retinut doua persoane suspectate de complicitate la uciderea artistului de hip-hop C.Gambino, a anu ntat vineri parchetul din aceasta tara nordica, informeaza Reuters, citat de digi24.ro.

Un minor de 15 ani, reținut in cazul fetiței moarte. Ar fi folosit un cuțit și o funie

12:30, 30.05.2024 - Un minor de 15 ani a fost reținut in cazul fetiței de doi ani și jumatate gasita moarta in județul Dolj. Procurorii arata ca acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect taietor-ințepator, posibil cuțit, și ar fi strangulat-o cu o funie.

Suspecții de serviciu in cazul morții bizare a lui Ebrahim Raisi, președintele Iranului

18:55, 20.05.2024 - Vazut de-a lungul timpului drept un posibil succesor al liderului suprem Ali Khamenei, președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit in urma unui accident aviatic petrecut duminica in nord-vestul țarii.

Doi polițiști incearca sa-și scoata mașina impotmolita pe plaja. Ce metode au folosit ca sa nu-și ude pantofii

14:01, 04.05.2024 - Scene cu polițiști demne de „Cascadorii rasului”, pe o plaja din Constanța. Agenții de la Poliția Locala au fost filmați dupa ce au ramas impotmoliți cu mașina pe plaja inundata in urma ploilor. In incercarea de a scoate mașina din nisip, un polițist iși trage deasupra pantofilor doi saci de gunoi,…

Danemarca impune restricții asupra tratamentului diabetului de tip 2 cu medicamente precum Ozempic și alte medicamente GLP-1

14:35, 02.05.2024 - Danemarca va incepe sa ofere pacientilor care sufera de diabet de tip 2 medicamente mai ieftine inainte de a prescrie asa-numitele medicamente GLP-1, cum ar fi Ozempic al Novo Nordisk, a declarat miercuri Agentia Daneza pentru Medicamente, citata de Reuters.

Un nou caz „George Floyd” in SUA. „Nu pot sa respir”, spune un afro-american, care moare sub genunchiul unui politist

21:45, 27.04.2024 - Un afro-american, Frank Tyson, in varsta de 53 de ani, recent eliberat conditionat de la inchisoare, suspectat de faptul ca era implicat intr-un accident rutier, a murit in timpul arestarii, la 18 aprilie, in statul Ohio. Scena aminteste de moartea lui George Floyd, in 2020, decedat dupa ce un politist…

Procurorii americani cer 3 ani de inchisoare pentru „CZ”, fondatorul Binance, dublu decat ar fi normal

10:36, 24.04.2024 - Procurorii americani care instrumenteaza dosarul impotriva lui Changpeng „CZ” Zhao, fondatorul celei mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor din lume, Binance, cer o pedeapsa de 36 de luni de inchisoare pentru acesta, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?