Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surse: Victor Ponta s-ar afla în vacanţă pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Publicat:

se afla in vacanta in SUA de la sfarsitul lunii iulie si s-ar afla pe cel mai mare vas de croaziera din lume.


Potrivit surselor EurActiv.ro, Victor Ponta se afla pe vasul de croaziera Oasis of the Seas intr-o excurstie de o saptamana in Caraibe.

Premierul a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul Oasis in portul Everglades din , alaturi de sotia sa si de cei doi copii.



Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi pensionari au ratat o vacanța pe un vas de croaziera. Ce greșeala au facut

22:10, 02.05.2024 - La o luna dupa ce opt pasageri ai vasului de croaziera Norwegian Dawn au ramas blocați in Africa, dupa ce nava i-a lasat in urma pentru ca au intirziat, un incident similar s-a petrecut si in Spania. Un cuplu american - in virsta de 84 și 81 de ani - a fost lasat in urma dupa ce s-au prezentat cu intirziere…

Rotamex SRL vrea sa desfiinteze Casa Harghita din Satul de Vacanta. Primaria Constanta i-a respins solicitarea. Iata raspunsul!

17:05, 21.04.2024 - Casa Harghita din Satul de Vacanta ar putea fi desfiintata. Pe locul ei ar urma sa fie edificat un alt imobil de doua etaje. Rotamex SRL prin Mircea Ionel Stefan a solicitat de la Primaria Constanta un act de urbanism. Rotamex SRL este detinuta de Marrone Gennaro si Stefan Mircea Ionel.Rotamex SRL intentioneaza…

Gorj: Au inchis termocentrala și fac reparații

05:45, 17.04.2024 - Un amplu program de reparații va fi demarat la una din termocentralele din Complexul Energetic Oltenia. Se are in vedere achiziția a zeci de truse de taiere autogen și reductori sub presiune. Alte echipamente vor intra in perioada imediat urmatoare in dotarea echipelor de mentenanța și reparații. Zeci…

Inter Miami si Messi, eliminati in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf

15:35, 11.04.2024 - Invinsa cu 2-1 la Fort Lauderdale (Florida) in prima mansa, Inter Miami trebuia sa intoarca rezultatul pentru a trece de CF Monterrey si a ajunge in semifinalele Ligii Campionilor Concacaf (America de Nord, Centrala si Caraibe), scrie news.ro .

Turista plecata in safari, ucisa de un elefant! Vacanța unui grup de oameni s-a transformat intr-o tragedie / VIDEO

14:30, 05.04.2024 - Vacanța unui grup de turiști s-a transformat intr-o tragedie. O turista a avut parte de un sfarșit tragic, in urma unei experiențe la safari. Femeia a fost ucisa cu bestialitate de un elefent, care a devenit periculos. Imaginile sunt șocante!


Ce parere ai despre aceasta stire?