Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză uriașă! Ana Birchall intră în cursa pentru prezidențiale cu un obiectiv clar

Publicat:
Surpriză uriașă! Ana Birchall intră în cursa pentru prezidențiale cu un obiectiv clar

Fosta ministra a a anuntat ca va candida independent la alegerile prezidentiale. „Obiectivul meu este sa fac vocea tuturor romanilor care cred intr-o Romanie asa cum si-o doresc ei, sa fac aceasta voce auzita, cu curaj si responsabilitate”, a afirmat ea.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Birchall si-a anuntat intenția de a candida la președinție

20:45, 18.06.2024 - Fosta ministru al Justitiei Ana Birchall a anuntat ca va candida independent la alegerile prezidentiale. „Obiectivul meu este sa fac vocea tuturor romanilor care cred intr-o Romanie asa cum si-o doresc ei, sa fac aceasta voce auzita, cu curaj si responsabilitate”, a precizat Birchall. „Sa stiti ca eu…

Cine mai candideaza. Birchall se vede președinte

17:35, 18.06.2024 - Fosta ministra a Justitiei Ana Birchall a anuntat ca va candida independent la alegerile prezidentiale. Birchall precizeaza ca va candida pentru a face vocea romanilor care vor o Romanie in care sa creada, potrivit  stiripesurse.ro. „Obiectivul meu este sa fac vocea tuturor romanilor care cred intr-o…

Ana Birchall și-a anunțat candidatura independenta la prezidențiale. „Iubesc aceasta țara, fara compromisuri”

17:11, 18.06.2024 - Fosta ministra a Justiției Ana Birchall a anunțat ca va candidat independent la alegerile prezidențiale care urmeaza sa aiba loc in aceasta toamna. Ea a facut anunțul pe pagina personala de Facebook.

Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, intra in cursa pentru prezidențiale

14:30, 14.06.2024 - Aurelian Pavelescu, liderul Partidului Național Țaranesc Creștin Democrat, iși va anunța sambata, 15 iunie, candidatura la prezidențiale. Sub sloganul „Un președinte pentru cei care n-au avut un președinte“, Aurelian Pavelescu iși va prezenta propriul proiect prezidențial.

Un independent provoaca o surpriza uriașa și caștiga o mare primarie: Echipa mea a infaptuit un miracol nemaiintalnit

06:55, 10.06.2024 - Deputatul independent Mihai Politeanu anunta, luni, ca a fost ales primar al municipiului Ploiesti in urma scrutinului electoral de duminica."Dragi ploiesteni, va multumesc pentru ca va pasa de orasul nostru.

Surpriza uriașa la casele de pariuri, dupa intrarea Gabrielei Firea in cursa: cine este favorit la Primaria Capitalei

19:40, 05.05.2024 - Pariorii inraiți vor sa faca bani și din piatra seaca! Iar casele de pariuri le vin in sprijin in acest sens. Pe langa sport, și politica iși face loc printre cote, iar Primaria Capitalei nu duce lipsa de candidați și de... pariori.

Surpriza uriașa pentru o femeie: A mers la medic și a aflat ca figureaza moarta

21:25, 04.05.2024 - O femeie care s-a prezentat la o scanare la spital doar pentru a i se spune ca a murit deja a cerut o explicație, noteaza BBC.Personalul Spitalului Bridlington i-a spus lui Susan Johnson, conform inregistrarilor lor, ca era moarta de patru luni.

Kovesi ar putea fi candidat de dreapta la prezidențiale. Surpriza electorala a anului - Cine face anunțul

12:36, 29.04.2024 - Surpriza de la alegerile din acest an ar putea fi apariția Laurei Codruța Kovesi in cursa pentru prezidențiale. Sociologul Alfred Bulai spune ca aceasta ar putea fi, in final, chiar reprezentanta polului de dreapta și i-ar invinge fara problema ori pe Ciolacu, ori pe Geoana. Bulai afirma faptul ca tabara…


Ce parere ai despre aceasta stire?