Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză: Și gazele naturale sunt mai scumpe în România decât în Germania, Franța și Austria

Publicat:

Gazele sunt mai sumpe in Romania decat in Germania, Franța, Austria sau Polonia, state care nu au producție proprie, dar și decat in Marea Britanie, potrivit unui raport al DG Energy , directoratul pentru energie din cadrul Comisiei Europene. Potrivit raportului, Romania are un preț mediu de import estimat la 18,44 euro/MWh. Alte state au hub-uri de gaze, iar prețurile pe acestea sunt ceva mai mici. De ce gazele sunt mai scumpe in Romania decat in Franța și Germania In Franța, prețul gazelor este de 15,75 euro/MWh, in Germania ”aurul albastru” se tranzacționeaza la 15,9 euro/MWh. De asemenea,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, printre statele din UE cu cea mai mare crestere a pretului la cacao

15:01, 04.07.2024 - Datele publicate joi de Oficiul European pentru Statistica (Eurostat) arata ca pretul de consum la cacao si ciocolata sub forma de pudra in Uniunea Europeana a fost in luna mai cu 6,3% mai ridicat decat in perioada similara din 2023. Majoritatea statelor membre UE au raportat in mai cresteri ale ratei…

Cum funcționeaza lobby-ul economic al Rusiei in Uniunea Europeana

09:20, 25.06.2024 - De la invazia pe scara larga a Ucrainei de catre Rusia, 27 de state UE au impus Rusiei 13 runde de sancțiuni, facand mai dificila pentru statul agresor comerțul cu petrol, carbune, cherestea și alte materii prime. Cu toate acestea, ramane o breșa serioasa in regimul de sancțiuni: industria europeana…

Eurostat: Romania, a cincea luna la rand tara cu cea mai ridicata inflatie din UE

13:15, 18.06.2024 - Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a urcat in mai la 2,7%, de la 2,6% in aprilie, in timp ce Romania este, pentru a cincea luna la rand, tara cu cea mai ridicata inflatie din blocul comunitar, arata datele publicate marti de Oficiul european pentru Statistica (Eurostat), transmite Agerpres.…

Reacția Kremlinului dupa ce șeful NATO a spus ca alianța militara iși scoata armele nucleare din depozite. Peskov: Nu este altceva decat o alta escaladare a tensiunilor

13:41, 17.06.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat ca declarațiile lui Stoltenberg par sa contrazica comunicatul summitul gazduit de Elveția pentru Ucraina, in care se spunea ca orice amenințare sau utilizare a armelor nucleare in contextul invaziei este inadmisibila, relateaza HotNews.ro.„Aceasta…

NATO face planuri pentru introducerea trupelor americane in Europa in cazul unei invazii rusesti

09:56, 07.06.2024 - NATO creeaza coridoare terestre pe care soldații și vehiculele militare americane le-ar putea folosi in cazul unei invazii rusești in Europa, relateaza The Telegraph, citand oficiali anonimi. In timp ce unele forțe americane ar urma sa fie transportate pe uscat din porturile italiene catre Ungaria,…

Romania a inregistrat cea mai mare creștere a speranței de viața din UE, dar tot la coada clasamentului este

00:01, 07.05.2024 - Spania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare speranta de viata, de 84 de ani, si se afla peste media comunitara de 81,5 ani, in timp ce Romania are a treia cea mai mica speranta de viata din UE, de 76,6 ani, potrivit ultimelor date actualizate vineri de agentia comunitara de statistica Eurostat,…

Romanii, printre europenii cu cea mai scazuta speranța de viața

12:50, 04.05.2024 - Spania este tara din Uniunea Europeana (UE) cu cea mai mare speranta de viata, de 84 de ani, si se afla peste media comunitara, care este de 81,5 ani. Romania are a treia cea mai mica speranta de viata din UE, de 76,6 ani, potrivit ultimelor date actualizate vineri de agentia comunitara de statistica…

Furturi de "lux": Cum acționau ilegal citeva persoane și ce introduceau in Moldova

09:06, 30.04.2024 - Polițiștii anunța reținerea a patru banuiți de contrabanda, furturi și spalare de bani, cu prejudicii evaluate preliminar la peste 5.000.000 lei in Uniunea Europeana, in perioada 2017-2023, noteaza Noi.md. Aceștia ar fi operat in state, precum: Franța, Germania, Italia, Belgia, Danemarca, Suedia, Elveția…


Ce parere ai despre aceasta stire?