Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURPRIZĂ. O mare televiziune s-a retras. Au oprit, pur şi simplu, transmisia

Publicat:

Grupul media 21st a decis sa opreasca difuzarea canalului de știri în pentru a încerca sa elimine un obstacol în calea planului sau de a cumpara Sky.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Nissan Motor a oprit productia din China, asta dupa ce anul trecut Mitsubishi s-a retras și ea din aceasta țara

08:35, 23.06.2024 - Nissan Motor a oprit productia la uzina sa din Changzhou, China, producatoare a SUV-ului Qashqai, deoarece incearca sa-si optimizeze operatiunile, potrivit producatorului auto japonez, citat de Reuters.

Mircea Solcanu rupe tacerea la 11 ani de cand s-a retras din televiziune. Cat de grea e singuratatea: „M-am considerat dependent de oameni”

16:46, 17.06.2024 - Mircea Solcanu atrage atenția cu cea mai recenta apariție a sa. Fostul prezentator de televiziune a acceptat invitația lui Catalin Maruța și face dezvaluiri despre viața lui in podcastul prezentatorului, „Acasa la Maruța”. In urma cu aproximativ unsprezece ani, Mircea Solcanu parasea show-ul „Poveștiri…

Cum arata Mircea Solcanu la mai bine de 10 ani de cand s-a retras din televiziune. Cu ce se ocupa acum

16:05, 17.06.2024 - Mircea Solcanu a renunțat la televiziune in urma cu mai mulți ani. A inceput o noua viața, departe de camerele de filmat și mai aproape de Dumnezeu, spune el. Ce a facut de cand s-a retras din televiziune? Ce dezvaluiri a facut Mircea Solcanu De ani buni a renunțat la televiziune și nu regreta decizia…

Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla

15:56, 19.05.2024 - Daca te simți mai infometat decat de obicei, s-ar putea sa fie din cauza obiceiurilor tale de somn. Potrivit experților, foamea este legata de ritmul circadian, ceea ce inseamna ca un somn insuficient poate provoca un apetit mai mare, scrie Fox News.

Anunt surpriza al jurnalistului Cristian Sabbagh. Acesta a decis sa se retraga din televiziune!

12:40, 12.05.2024 - Anunt soc in peisajul media din Romania. Reputatul jurnalist Cristian Sabbagh, ajuns cunoscut dupa ce a realizat o emisiune in care transmitea de la actiuni de flagrant ale Politiei Romane, a anuntat ca se retrage din presa. Sabbagh isi va lua o pauza din motive personale, potrivit stiripesurse.ro."O…

VIDEO| Polițiștii au oprit un șofer cu un Ferrari, dar au avut o mare surpriza cand au vazut cine era la volan

10:36, 28.04.2024 - Polițiștii din Arad au oprit un șofer care se afla la volanul unui Ferrari, dar au ramas ”surprinși” sa vada ca in mașina era un client mai vechi de-al lor. Polițiștii l-au identificat rapid pe Cosmin Mladin, cel supranumit ”rege al traficului de țigari din Arad”. Mladin a refuzat orice testare, iar…

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa „Gogoașa” din „Trasniți in NATO”, dupa o o cariera de 25 de ani in televiziune. S-a retras din lumina reflectoarelor: „A fost o chestie temporara”

16:41, 11.04.2024 - De o buna perioada, Constantin Zmafirescu s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupa cu totul altceva. Actorul spune ca, inițial, a fost ceva temporar, dar a conștientizat ca nu are de ce sa renunțe la a fi șofer de taxi.


Ce parere ai despre aceasta stire?