Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURPRIZĂ în cazul Flaviei Groșan, Colegiul Medicilor a anunțat decizia: Doamna doctor va continua să…

Publicat:

A reușit sa imparta in doua Romania, sa starneasca furtuni greu de stavilit in randul opiniei publice. Insa superiorii doctoriței spun ca, cel puțin pana in prezent, nu exista nicio plangere impotriva medicului.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intarzieri la mai multe curse aeriene, inclusiv in cazul charter-urilor

07:05, 29.06.2024 - Cursele aeriene au intarzieri aproape constante pe aeroporturile din Romania, iar Suceava nu face excepție de la aceasta regula. Este vorba atat de cursele operate de Wizz Air spre diferite destinații din Europa, dar și de cursele tip charter. Iar de pe Aeroportul Internațional "Ștefan cel ...

Alina Gorghiu: Curtea de Justitie a UE are astazi termen in cazul printului Paul

15:50, 24.06.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anunțat ca astazi Curtea de Justitie a Uniunii Europene are termen in procedura intrebarilor preliminare cu care a fost sesizata de catre instanta din Romania in cazul printului Paul.

DNA muncește pe branci: cazul angajatei ANAF Ploiești și mita de zeci de mii de euro

22:25, 06.06.2024 - Iata o noua demonstrație a corupției endemice in randul funcționarilor publici din Romania. DNA a reținut recent o angajata de la ANAF Ploiești, suspectata de implicare intr-o rețea de trafic de influența și luare de mita. Doamna consilier superior, alaturi de un complice, a cerut sume exorbitante pentru…

A vrut sa duca mai multi migranți in Romania, pe barci peste Prut si a mituit un politist: Cazul a fost denuntat, iar faptasul retinut

10:15, 31.05.2024 - Un barbat din capitala de 39 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru coruperea unui polițist de frontiera cu 8.600 lei. In schimb, polițistul ar fi urmat „sa-l ajute” la organizarea tranzitarii ilegale a Moldovei de catre migranți din Asia și Ucraina, spre Romania.

Cum explica judecatorii din Malta decizia in cazul Prințului Paul: ”Ar putea fi discriminat, avand in vedere legatura sa cu istoria monarhica a Romaniei”

12:46, 21.05.2024 - Un tribunal din Malta a respins luni 20 mai 2024, cererea Romaniei pentru extradarea prințului Paul al Romaniei. ”Adevarul” a obținut decizia autoritaților malteze și va prezinta motivele respingerii cererii de extradare a prințului fugar in Romania.

Lupta politica dintre PNL și PSD, pentru alegerile locale, s-a mutat in sectorul agricol din Ialomița: "Pe 9 iunie o sa fie o mare surpriza pentru ei"

13:00, 11.05.2024 - O organizație regionala de fermieri din Romania, sprijinita politic de conducerea PNL Ialomița, a anunțat oficial ca vrea sa organizeze un protest pe 27 mai, in plina campanie electorale, impotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu. 


Ce parere ai despre aceasta stire?