Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriza din interiorul aqua park-ului de la Cluj. Un acvariu IMENS, noua atracție

Publicat:

42 de milioane de euro ar urma sa coste aqua park-ul Primariei, bani care vor veni de la bugetul local. recunoaște ca municipalitatea nu dispune de acești bani. “Acești bani Primaria nu îi are în buget. Doar anul trecut am pierdut 28 de milioane de euro. Daca îi aveam, puteam face jumatate din aqua park. Prima noastra opțiune, sa vedem daca va fi viabila, este sa realizam un partenerit public-privat, sa vina un investitor privat care sa vina cu banii&", spune Boc.

al municipiului Cluj-Napoca va discuta, în ședința de…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria vrea sa majoreze numarul stațiilor de incarcare electrica. Unde ar urma sa fie amplasate stațiile noi

17:10, 19.06.2024 - Mai multe stații de incarcare electrica, la Cluj-Napoca. Primaria intenționeaza sa majoreze numarul stațiilor de incarcare electrica. Potrivit unui proiect de hotarare ce va fi aprobat saptamana viitoare de Consiliul Local, noi stații de incarcare pentru mașini electrice vor fi amplasate in cartierele…

Cu 10 zile inainte de alegeri, Emil Boc propune o idee noua : campus studențesc metropolitan. Nu spune cand, unde și din ce bani se va realiza. Demagogie?

20:40, 29.05.2024 - Primarul Emil Boc a lansat astazi pe rețelele de socializare ideea realizarii unui campus studențesc metropolitan, comun pentru cele zece universitați din oraș. „Primaria municipiului Cluj-Napoca propune realizarea in parteneriat cu universitațile clujene a unui Campus Stundețesc Metropolitan. De…

2 milioane de euro pentru mobilier in 64 de școli din Cluj-Napoca. Boc: "Astazi am semnat contractul"

14:00, 27.05.2024 - Primarul Emil Boc a semnat luni un contract de 2 milioane de euro pentru dotarea cu mobilier a 64 de școli din Cluj-Napoca. Acesta face parte dintr-un contract de 9 milioane de euro, bani din PNNR pentru dotarea școlilor din oraș cu echipamente didactice.

Adio școli, creșe și sensuri giratorii din banii dezvolttorilor. PSD Cluj-Napoca cere eliminarea “obligațiilor colaterale” pe care Primaria le impune investitorilor imobiliari

16:21, 17.05.2024 - Președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Sacara, candidat la Consiliul Local, a declarat, la ZIUA LIVE, ca principalele probleme cu care se confrunta clujenii sunt costurile mari și traficul rutier.

Coroieni: Consilierii locali il acopera pe primarul Ropan, refuzand recuperarea unui posibil prejudiciu de 2 milioane lei. DNA e pe fir

18:20, 30.04.2024 - Vremuri tulburi, cu iz penal, la Primaria din Coroieni, acum, cand pare sa se apropie sfarșitul pentru eternul Gavril Ropan… Procurorii DNA sunt interesați de un prejudiciu de aproape 2 milioane de lei, cauzat de achiziția unor utilaje ce, se pare, n-ar fi conforme; mai exact, in baza unei plangeri…

Alexandra Oana (USR): „Nici vorba de explozie de verde in Turda. Exista cartiere in care Primaria nu a ajuns vreodata cu investiții”

18:10, 22.04.2024 - Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre problemele cu care se confrunta orașul Turda, in condițiile in care centrul a fost modernizat și spațiul verde a fost eliminat.

Ce asociații și ONG-uri primesc finanțare nerambursabila de la Primarie, anul acesta? Peste 16 milioane de lei, alocați din bugetul local.

14:00, 15.04.2024 - Peste 170 de inițiative aparținand unor ONG-uri sau asociații clujene vor fi finanțate anul acesta din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca. Primaria aloca peste 16 milioane de lei, sprijin pentru organizațiile non-profit.


Ce parere ai despre aceasta stire?