Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză de proporţii pentru o tânără din Iaşi care a ajuns la spital în chinurile facerii

Publicat:

O tanara de 29 de ani a avut surpriza sa nasca patru bebelusi, desi crezuse initial ca va avea doar doi copii. Micutii au ramas in supravegherea medicilor pentru ca au venit pe lume prea devreme, la doar 32 de saptamani, arata .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza la Neamț: PSD caștiga atat primaria, cat și CJ-ul/ Lovituri de proporții in mai multe fiefuri liberale

04:16, 10.06.2024 - Adrian Nița, candidatul PSD la Primaria Municipiului Piatra-Neamț, a reușit sa caștige alegerile locale.De asemenea, la Consiliul Județean Neamț, Daniel Harpa a caștigat alegerile.Conform numaratorii paralele, cei de la PSD au dat o serie de lovituri importante in țara.

Alegeri locale 2024 Olt. Surpriza de proporții la Slatina. Primarul Emil Moț a pierdut alegerile

01:35, 10.06.2024 - Partidul Social Democrat Olt a pierdut alegerile la Slatina, deși a caștigat covarșitor in celelalte localitați ale județului. Primarul Emil Moț a fost invins de fostul prefect Mario De Mezzo, prezența la vot fiind de 50%, mai mare decat in 2020.

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

Un polițist din Iași, lovit de o șoferița! A ajuns la spital in stare critica: „Piciorul era sfaramat”

22:36, 12.05.2024 - Un polițist de frontiera din județul Iași a fost spulberat de o șoferița. Barbatul in varsta de 44 de ani a fost prins intre doua autovehicule și a fost operat de urgența, timp de 10 ore la membrele inferioare.

Trei copii in stare grava la spital, dupa ce mama a dat paturile cu soluție pentru purici

10:40, 23.04.2024 - Trei copii din Iași au ajuns in stare grava la spital dupa ce s-au intoxicat cu o substanța impotriva puricilor.  Mama lor a pulverizat otrava pentru insecte pe patul in care dormeau copiii cu varste de un an, 8 ani și respectiv 15 ani. Citește și: Judecatori, gasiți inapți dupa ce au picat testarea…

Explozie intr-un bloc din Copou – O victima transportata la spital

19:10, 16.04.2024 - O explozie urmata de incendiu a avut loc marți dimineața intr-un apartament de bloc, in municipiul Iasi, pe bulevardul Carol. La locul incidentului au intervenit doua echipaje de la Pompieri și o ambulanța. Aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat din blocul de 10 etaje. Victima, un barbat de aproximativ…

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

Un incendiu de proporții a cuprins doua gospodarii din Comanești. Un barbat a fost transportat la spital

19:30, 11.04.2024 - Un barbat din Comanești a ajuns la spital dupa ce un incendiu de proporții a cuprins doua gospodarii din satul Humoreni. Incendiul a fost anunțat astazi in jurul orei 16:35, iar la fața locului au intervenit pompierii militari ai Garzii de Intervenție Solca și cei ai Detașamentului Suceava, impreuna…


Ce parere ai despre aceasta stire?