Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriza de proportii! Chestorul principal Ioan Nicolae Cabulea a venit din nou sef la IPJ ca sa se reintoarca la Bucuresti?

Publicat:

Incepand de astazi de la pranz, chestorul principal va fi din nou sef la de . a mai fost sef la politiei judetene in mai multe mandate, respectiv 1996 - 1999 si martie 2011 - mai 2012, cand in locul lui a fost numit comisarul , cel care in acel moment indeplinea functia de ajunct al sefului IPJ.  Surse din miniterul de interne spun ca reintoarcea chestorului Cabulea este doar provizorie si ca acesta se va intoarce la Bucuresti, pe o functie mai mare decat cea detinuta pana acum,…

Citeste articolul mai departe pe albaiulianul.ro…  

Sursa articol: albaiulianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine și-a facut apariția la nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci. Surpriza de proporții, vedeta a stralucit

18:10, 29.06.2024 - Anda Adam și Yosif Mohaci s-au cununat religios sambata, 29 iunie 2024, la Manastirea Cașin din București. Artista a stralucit in rochia de mireasa voluminoasa și stralucitoare, plina de pietre prețioase și care ar fi costat peste 20.000 de euro. Printre persoanele care i-au fost alaturi vedetei la…

Surpriza de proporții pe piața auto! Un gigant german va investi o suma fabuloasa in rivalul Tesla

14:35, 26.06.2024 - Gigantul german din domeniul auto Volkswagen anunța ca va investi pana la 5 miliarde de dolari in rivalul Tesla, Rivian. In baza acordului se va crea o societate mixta care va permite VW și Rivian sa utilizeze in comun tehnologia pentru mașinile electrice.

Rezultate alegeri locale 2024. Dominic Fritz a venit la Sectorul 1 sa o sustina pe Clotilde Armand: „Miza este viitorul democrației”

13:25, 13.06.2024 - Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz (USR), a venit joi la Sectorul 1 Bucuresti sa o susțina pe Clotilde Armand, primarul in funcție, cerand, la randul sau, renumararea voturilor in acest sector.

Furtuna de proporții in București. Vedetele din Romania au tras un semnal de alarma: “Ceva infricoșator” / VIDEO

17:00, 08.06.2024 - Vremea s-a schimbat radical in Romania, iar temperaturile au scazut in mod dramatic. Bucureștenii au avut parte de fenomene neașptetate, astfel ca o furtuna cu grindina a surprins pe toata lumea, mai ales la inceputul verii. Vedetele din showbizul romanesc au surprind mai multe imagini cu situația „infricoșatoare”.

Surpriza! Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate pentru luna iulie / Keir Starmer, pregatit sa preia puterea (surse)

19:10, 22.05.2024 - Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate surpriza pentru luna iulie, au declarat surse importante pentru The Guardian, o competiție in care Keir Starmer va incerca sa preia puterea pentru Partidul Laburist dupa 14 ani de guvernare condusa de conservatori.

Intalnire surpriza Klaus Iohannis – Volodimir Zelenski la Vilnius

16:50, 11.04.2024 - Intalnire surpriza, joi, intre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, și presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Vilnius, in Lituania, la summitul Initiativei Celor Trei Mari. Intalnirea dintre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si omologul sau din Ucraina este o surpriza pentru multa lume,…

Cadavrul gasit pe camp, langa autostrada A1, a fost identificat. Cine era femeia ucisa și tranșata

12:05, 09.04.2024 - Familia a dat-o disparuta pe aceasta de pe 6 martie. Atunci, femeia ar fi plecat de acasa și nu s-a mai intors. Ea era cunoscuta și pentru dependența de jocurile de noroc, iar anchetatorii nu exclud ca aceasta sa fi fost ucisa din cauza datoriilor pe care le avea.Rudele femeii ar fi fost deja audiate…


Ce parere ai despre aceasta stire?