Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriza de la Kremlin! Cine este favoritul lui Putin după dezbaterea prezidențială Biden-Trump

Publicat:
Surpriza de la Kremlin! Cine este favoritul lui Putin după dezbaterea prezidențială Biden-Trump

Presedintele rus a declarat joi ca a vazut fragmente din dezbaterea televizata dintre presedintele in exercitiu american si candidatul republican , dar ca preferinta sa pentru Biden ca viitor presedinte al SUA a ramas neschimbata, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Intrebat de un reporter al televiziunii de stat daca Biden sau Trump ar fi mai bun (pentru Rusia), daca preferinta sa declarata public pentru Biden s-a schimbat dupa recenta dezbatere televizata si daca a vazut-o, Putin a raspuns: "Nu s-a schimbat nimic".

"Ce, nu stiam ce se poate intampla?…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Verdictul lui Putin dupa dezbaterea din America

19:45, 04.07.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca a vazut fragmente din dezbaterea televizata dintre presedintele in exercitiu american Joe Biden si candidatul republican Donald Trump, dar ca preferinta sa pentru Biden ca viitor presedinte al SUA a ramas neschimbata, relateaza Reuters. Intrebat de un…

Putin il prefera in continuare pe Biden, chiar și dupa dezbaterea dezastruoasa cu Trump: „Ce, nu stiam ce se poate intampla? Stiam”

18:50, 04.07.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca a vazut fragmente din dezbaterea televizata dintre presedintele in exercitiu american, Joe Biden, si candidatul republican Donald Trump, dar ca preferinta sa pentru Biden ca viitor presedinte al SUA a ramas neschimbata, relateaza Reuters.

Liderii democrați resping retragerea lui Biden din cursa prezidențiala, dupa dezbaterea dezastruoasa cu Trump

11:50, 01.07.2024 - Liderii democrați au exclus posibilitatea inlocuirii președintelui Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, dupa prestația slaba din dezbaterea de joi noapte, și au facut apel la membrii partidului sa se concentreze in schimb asupra consecințelor unei a doua președinții a lui Donald Trump, scrie Reuters,…

Ce facea Vladimir Putin in timpul dezbaterii Biden-Trump: „Nu cred ca va așteptați ca președintele sa-și puna alarma”

22:06, 28.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a bucurat de un pui de somn in loc sa urmareasca dezbaterea dintre actualul președintele american Joe Biden și contracandidatul Donald Trump, conform Politico.

Putin nu s-a trezit noaptea pentru dezbaterea prezidențiala CNN Biden vs. Trump: „Nu cred ca va asteptati ca presedintele Rusiei sa-si puna ceasul desteptator”

18:55, 28.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin nu s-a trezit in mijlocul noptii pentru a urmari dezbaterea prezidentiala CNN dintre Joe Biden si Donald Trump, iar Rusia nu comenteaza politica interna a SUA, a transmis vineri Kremlinul

Reacția sarcastica a Kremlinului dupa dezbaterea Trump-Biden: 'Nu cred ca va așteptați ca Vladimir Putin sa-și puna ceasul deșteptator'

16:55, 28.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin nu s-a trezit in mijlocul noptii pentru a urmari dezbaterea prezidentiala din SUA dintre democratul Joe Biden si republicanul Donald Trump, iar Rusia nu comenteaza politica interna a SUA, a transmis vineri Kremlinul, potrivit agentiilor Reuters si EFE, scrie AGERPRES.

Putin susține ca pentru Rusia nu conteaza cine va castiga alegerile prezidențiale din SUA. „Nu credem ca se va schimba ceva”

21:55, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA - Joe Biden sau Donald Trump.

„Nu lasam tiranii sa castige”: Reincepe livrarea de arme catre Ucraina

19:50, 24.04.2024 - Presedintele democrat al SUA, Joe Biden, a promulgat miercuri pachetul legislativ ce prevede un ajutor de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel si Taiwan, adoptat de Congres dupa mai multe luni de dispute intre democrati si republicani, transmite Reuters. Primele noi livrari de echipamente…


Ce parere ai despre aceasta stire?