Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suporterii Petrolului vor da în judecată Jandarmeria. Forţele de ordine sunt acuzate de violenţe extreme

Publicat:

Mai multi suporteri ai echipei , implicati in incidentele violente de duminica seara cu jandarmii, au venit, luni, la unitatea de primiri urgente a de , pentru a primi ingrijiri medicale.

La iesirea din unitatea medicala, cativa dintre suporteri erau bandajati la cap.

"Mi-au dat cu tonfa la tampla, daca dadeau doi centimetri mai jos puteau sa ma omoare. M-au pus jos si m-au lovit cu picioarele, fara ca eu sa le fac nimic, fara sa-i provoc. Am pe spate urme de tonfa si de picioare", a spus un tanar.

Intrebat daca…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un jandarm a fost gasit mort la Ambasada Turkmenistan din Bucuresti. Barbatul s-ar fi sinucis

13:56, 16.06.2024 - Jandarmul pazea ambasada Turkmenistanului din Capitala și a fost gasit de catre colegi. Aceștia au constatat ca jandarmul se afla in postul de paza și nu se mișca.Aceștia s-au apropiat catre acesta, momentt in care au observat ca are o plaga impușcata la nivelul pieptului și nu mai prezenta semne vitale.Ulterior,…

Marcel Ciolacu: Romania nu va intra in niciun razboi. Rusia nu va ataca Romania, e un joc

12:15, 25.05.2024 - MAE a declarat vineri persona non grata un diplomat de la Ambasada Rusiei de la București, „pentru activitați care contravin prevederilor Convenției de la Viena din 1961 privind relațiile diplomatice”. Ministerul rus de Externe a reacționat imediat și susține ca Rusia „va da un raspuns adecvat”. Referindu-se…

Razboi civil in Iran - Mii de civili continua sa isi paraseasca locuintele din orasul sudanez Al-Fashir

22:30, 24.05.2024 - Mii de civili continua sa isi paraseasca locuintele din orasul sudanez Al-Fashir, din Darfur, in contextul escaladarii luptelor dintre Fortele pentru Sprijin Rapid (FSR) si armata.ONU a avertizat in privinta cresterii riscului de genocid in Darfur.

FOTO Cum arata Dacia Duster pregatita de razboi: Unde poate fi vazuta in aceasta perioada

23:05, 23.05.2024 - Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2024, cel mai mare eveniment regional dedicat apararii și securitații, se desfașoara anul acesta intre 22 și 24 mai, la București, pe platforma Romaero Baneasa.

Document al Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliența: Rusia a declanșat un razboi electronic de bruiaj pe teritoriul Romaniei

07:06, 20.05.2024 - Rusia opereaza deja printr-un razboi electronic care este activ inclusiv in zona de Est a Romaniei. Oricat de alarmanta vi se pare aceasta informație, ea cuprinde esența unui raport publicat pe 10 mai 2024 de o instituție oficiala aflata in subordinea Ministerului roman al Afacerilor Externe. Este vorba…

VIDEO Scene de razboi civil pe teritoriul Franței: Ciocniri violente intre locuitori și forțele de ordine

10:11, 17.05.2024 - Intariri ale poliției franceze au inceput sa soseasca in Noua Caledonie in cadrul unei operațiuni de amploare pentru a recaștiga controlul asupra capitalei Noumea, a declarat vineri (17 mai) cel mai inalt oficial francez din acest teritoriu insular din Pacific.

Razboi in Ucraina, ziua 787. Fortele ruse avanseaza pe front din cauza degradarii apararii antiaeriene ucrainene

10:10, 20.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 787. Fortele ruse avanseaza rapid pe frontul din Ucraina din cauza degradarii apararii antiaeriene a fortelor ucrainene. Astfel, militari rusi de la sol sunt sprijiniti din aer de aviatia rusa si reusesc sa castige teren important.

Aparatul foto de la Medicina Legala din Dambovița a fost furat. Hoțul, prins de polițiști dupa un furt din magazin

11:00, 09.04.2024 - Un barbat care a furat in mai multe randuri produse cosmetice dintr-un supermarket, dar si un aparat de fotografiat din sectia de Medicina Legala a Spitalului Județean din Targoviste, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?