Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supercupa României. Sepsi Sfântu Gheorghe a învins CFR Cluj și obține trofeul în premieră

Publicat:

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a castigat pentru prima oara in istoria sa , dupa ce a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-1), sambata seara, pe Arena” din Arad. Pentru antrenorul italian este insa a doua oara cand o formație pregatita de el reușește aceasta performanța.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala dramatica la Atena: Olympiakos Pireu a castigat trofeul Europa Conference League la fotbal, dupa ce a invins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0)

01:25, 30.05.2024 - Olympiakos Pireu a castigat dramatic trofeul Europa Conference League la fotbal, dupa ce a invins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, miercuri seara, pe AEK Arena din Atena, potrivit agerpres.ro. Olympiakos a devenit prima echipa elena care castiga un trofeu european prin golul…

Dan Petrescu, dupa ce a invins FCSB in zi de sarbatoare: „N-am mai vazut așa atmosfera in Romania!”

00:36, 12.05.2024 - Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat victoria cu FCSB, 1-0, i-a felicitat pe roș-albaștri pentru titlu și spune ca vrea locul 2, care i-ar asigura pe ardeleni de prezența in preliminariile Conference League. In penultima etapa din play-off, CFR Cluj a caștigat la București cu…

UTA implinește 79 de ani! Sarbatorește cu copiii

13:51, 17.04.2024 - ARAD. UTA sarbatorește, maine, 79 de ani, iar reprezentanții clubului au decis ca sarbatoarea sa o imparta cu cei mai mici dintre suporteri. Așa se face ca, la ora 16, copii sunt așteptați la Arena „Francisc Neuman”, pentru sesiuni foto și autografe, cu unii dintre cei mai reprezentativi jucatori.

Cristiano Bergodi, explicații pentru excluderea din lot a 3 jucatori de baza: „A fost o decizie luata cu Dan Șucu”

22:06, 15.04.2024 - Cristiano Bergodi (59 de ani) a explicat motivul pentru care i-a lasat in afara lotului pe Jayson Papeau, Damjan Djokovic și Alexandru Albu pentru meciul cu Sepsi Sfantu Gheorghe, din etapa #4 a play-off-ului Superligii. Eșecul cu CFR Cluj „a cantarit” foarte mult pentru antrenorul italian. Trei jucatori…

Decizia lui Dan Șucu, dupa ce Rapid a ajuns la trei infrangeri consecutive in play-off

17:25, 07.04.2024 - Rapid a pierdut orice șansa la titlu dupa infrangerea cu CFR Cluj din Giulești, iar calificarea in cupele europene pare tot mai greu de atins. Patronul Dan Șucu a anunțat duminica decizia in privința lui Cristiano Bergodi.

Record de spectatori pe stadionul care iși așteapta demolarea. Mircea Lucescu a revenit pe arena echipei Corvinul VIDEO

11:30, 03.04.2024 - Peste 12.000 de oameni au asistat la meciul de fotbal din Cupa Romaniei, disputat la Hunedoara, intre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj. A fost unul dintre ultimele meciuri de fotbal jucate pe stadionul construit in anii ’50, care așteapta demolarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?