Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superalimentele, delicii si beneficii

Publicat:

Alimentele care au densitate nutritiva mare, continand multi nutrienti si antioxidanti, si au castigat denumirea de superalimente. Spirulina sau alga albastra verde este un superaliment verde condensat. Aceasta este considerata o alga sau un tip de bacterie unicelulara benefica sau o incrucisare intre bacterie si alga, dar contine elemente de la ambele tipuri de microorganisme. Este un aliment celular stravechi si simplu, care este colectat din apa dulce. Sucul de varza furajera cu morcovi si me ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situația devine periculoasa! Joe Biden da unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rusesc

05:25, 31.05.2024 - Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, care a refuzat sa faca acest lucru pana in prezent, a dat unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rusesc, langa orasul Harkov, in anumite conditii, a indicat joi un responsabil american, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Tesla primește unda verde pentru extinderea fabricii din Germania

13:31, 18.05.2024 - Aprobarea extinderii primei sale fabrici europene a fost acordata dupa ce Tesla și-a revizuit propunerile inițiale ca urmare a furiei provocate de taierea propusa a peste 100 de hectare de copaci.

Parlamentul din Ucraina adopta un proiect de lege care da unda verde mobilizarii detinutilor in armata

22:11, 08.05.2024 - Parlamentul de la Kiev a adoptat miercuri un proiect de lege care permite anumitor categorii de detinuti sa mearga sa lupte pe front in schimbul unei amnistii, intr-un moment in care Ucraina incearca sa mobilizeze mai multi soldati impotriva trupelor Rusiei, relateaza AFP.

Salata verde: proaspata, versatila și plina de nutrienți. Beneficii și idei de rețete

12:20, 08.05.2024 - Salata verde nu este doar o garnitura banala, ci un ingredient versatil care poate fi utilizat intr-o varietate de preparate delicioase și nutritive. Bogata in vitamine, minerale și fibre, salata verde este esențiala pentru o dieta sanatoasa.

Proiecții speciale la Cinema Scala Zalau, in cadrul Programului “Saptamana verde”

16:10, 29.04.2024 - In perioada 22-26 aprilie, Cinematograful Scala a fost gazda copiilor, elevilor și cadrelor didactice din municipiu, care au inclus in Programul „Saptamana verde” vizionarea unui film sau a unei proiecții la planetariu. 2.823 de spectatori au vizionat cele 57 de proiecții din salile de cinema și de…

Saptamana verde” cu pompierii dambovițeni 

06:21, 24.04.2024 -  ”Saptamana verde” a debutat  la I.S.U. „BASARAB I” DAMBOVITA cu vizita celor aproximativ 40 de preșcolari și elevi damboviteni, insoțiți de dascalii care ii pastoresc, de la Școala Gimnaziala Ocnița și Gradinița Baleni, in cadrul programului “SCOALA VERDE”.  Pe  o vreme ploiasa și rece, garajul Detașamentului…

Educație ''verde'' pentru tanara generație prin programe susținute de Studium Green

15:11, 17.04.2024 - Studium Green, primul dezvoltator imobiliar din Transilvania de cladiri rezidențiale “verzi”, insufla noilor generații din Cluj-Napoca principiile sustenabilitații și grijii fața prin programe educative dedicate.

Comisia Europeana da unda verde Romaniei: 2,5 miliarde de euro merg in conturile afaceriștilor cu IMM

14:10, 10.04.2024 - Comisia Europeana a aprobat relansarea schemei de ajutor de stat IMM Plus, in valoare de aproximativ 2,5 miliarde de euro (12,5 miliarde de lei), care prelungeste masurile de sprijin instituite prin vechea schema de ajutor de stat IMM Invest Plus, scrie Ziarul Financiar.


Ce parere ai despre aceasta stire?