Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Summit istoric în Singapore. Donald Trump, prevede „o relaţie formidabilă” cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un

Publicat:

Momente istorice in Singapore, acolo unde are loc intalnirea dintre președintele și liderul nord coreean . Este primul dialog fața in fața intre un președinte american in funcție și un lider de la Phenian. Intalnirea are loc pe insula singaporeza Sentosa.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un și Vladimir Putin, „parteneriat strategic global” care prevede asistenta reciproca in caz de „agresiune”

00:00, 20.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong Un au semnat un nou pact care include un angajament de aparare reciproca in cazul in care una dintre țari este atacata. Acordul a fost incheiat la un summit desfașurat la Phenian, numit de presa occidentala „summit al dictatorilor”, in…

(foto) Cadoul luxos facut de Vladimir Putin prietenului Kim Jong Un, in timpul vizitei la Phenian

13:50, 19.06.2024 - Liderul de la Kremlin nu a mers la Phenian doar cu un parteneriat strategic pe care l-a semnat alaturi de omologul sau, ci și cu o limuzina luxoasa pe care i-a daruit-o acestuia, scrie Reuters, citat de hotnews.ro .

VIDEO Implicații geopolitice la intalnirea dintre Putin și Kim Jong Un: axa care vrea sa impuna o noua ordine mondiala (analiza CNN)

08:40, 19.06.2024 - Prima vizita in Coreea de Nord a liderului rus Vladimir Putin, dupa 24 de ani, ridica multe intrebari la nivel international, putine detalii oficiale fiind cu adevarat cunoscute. Se pare ca intanirea cu liderul nord-coreean Kim Jong Un se concentreaza pe asigurarea unui sprijin continuu pentru razboiul…

Vladimir Putin ar urma sa faca, marți, o vizita in Coreea de Nord, pentru prima data dupa 24 de ani

14:41, 17.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un pregateste probabil o primire fastuoasa la Phenian pentru presedintele rus Vladimir Putin; despre vizita acestuia in Coreea de Nord se fac multe speculatii, desi inca nu a fost...

Kim Jong Un lauda legaturile „indestructibile” cu Rusia, inainte de vizita lui Putin in Coreea de Nord

12:45, 12.06.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a laudat miercuri legaturile "indestructibile" dintre Phenian si Moscova, inainte de o vizita asteptata a omologului sau rus Vladimir Putin in Coreea de Nord, pe fondul razboiului din Ucraina.

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Biden, noi glume pe seama lui Trump: „Mi-as fi dorit sa-și injecteze inalbitor”

14:25, 12.05.2024 - Președintele american Joe Biden a facut aceasta afirmație ca aluzie la una dintre declarațiile controversate ale lui Donald Trump din timpul pandemiei de COVID-19, cand a pus problema injectarii cu inalbitor ca soluție pentru lupta cu virusul, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„Va amintiti…

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?