Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suma colosală pe care Dana Roba trebuie să o plătească pentru operația de reconstrucție a craniului: „Era să mi se facă rău când am auzit”

Publicat:

Suma colosala pe care trebuie sa o plateasca pentru operația de reconstrucție a craniului: „Era sa mi se faca rau cand am auzitContinue reading Suma colosala pe care trebuie sa o plateasca pentru operația de reconstrucție a craniului: „Era sa mi se faca rau cand am auzit” at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Danei Roba și-a aflat sentința. Daunele uriașe pe care Daniel Balaciu trebuie sa le plateasca make-up artistului

14:55, 11.07.2024 - Daniel Balaciu și-a aflat sentința, la mai bine de un an dupa ce a desfigurat-o pe mama fiicelor sale, Dana Roba. Barbatul va petrece ani grei in spatele gratiilor și are de platit daune uriașe make-up artistului.

Gazprom a primit ordin sa plateasca milioane Poloniei pentru Nord Stream 2

09:00, 06.07.2024 - Gigantul energetic rus Gazprom a fost obligat sa plateasca Poloniei amenzi de 174,5 milioane PLN (38,9 milioane EUR) pentru ca nu a furnizat documente legate de construcția gazoductului Nord Stream 2, potrivit unui raport, scrie polskieradio.pl.

Tariful Clejanilor, unul dintre cele mai mari de pe piața! Suma colosala pe care o incaseaza

08:46, 28.06.2024 - Tariful Clejanilor, unul dintre cele mai mari de pe piața! Suma colosala pe care o incaseaza Continue reading Tariful Clejanilor, unul dintre cele mai mari de pe piața! Suma colosala pe care o incaseaza at Tabu.

Beijingul ar trebui sa plateasca pentru ajutorul oferit Rusiei in razboi. Jens Stoltenberg: „Calea spre pace trece prin mai multe arme pentru Ucraina”

12:50, 18.06.2024 - B1.ro Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca Beijingul ar trebui sa plateasca pentru ajutorul oferit Rusiei in razboi. De asemenea, el a incurajat alianța militara sa furnizeze și mai multe arme Ucrainei, intrucat acesta ar fi drumul spre pace, scrie Agerpres. Jens Stoltenberg:…

Cum arata Dana Roba fara strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț

08:46, 10.06.2024 - Cum arata Dana Roba fara strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț Continue reading Cum arata Dana Roba fara strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț at Tabu.

Greșeala se platește! S-a zgarcit la cațiva euro, dar a fost nevoita sa plateasca cateva sute. Sensy, declarații exclusive dupa vacanța cu copilul / VIDEO

22:50, 31.05.2024 - Greșeala se platește, iar Sensy a simțit asta pe pielea ei. Influencerița s-a "zgarcit" la cațiva euro, insa a fost nevoita sa plateasca cateva sute. Prin ce peripeție a trecut blondina in vacanța din care tocmai s-a intors.

Lovitura grea pentru fugarii penali: Legea care ii pune sa-și plateasca singuri cheltuielile de repatriere, adoptata

14:15, 14.05.2024 - Camera Deputaților, for decizional, a adoptat proiectul de lege propus de Ministerul Justiției, care reglementeaza procedura de stabilire a cheltuielilor judiciare pentru persoanele care au fugit de la urmarirea penala sau de la judecata, precum și modalitatea de recuperare a cheltuielilor generate…

Cați bani trebuie sa plateasca lunar Ștefan Banica jr. pentru pensia alimentara a fiicei sale, Violeta

07:10, 22.04.2024 - Cați bani trebuie sa plateasca lunar Ștefan Banica jr. pentru pensia alimentara a fiicei sale, Violeta Continue reading Cați bani trebuie sa plateasca lunar Ștefan Banica jr. pentru pensia alimentara a fiicei sale, Violeta at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?