Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sudan: Peste 100 de morti dupa prabusirea unei mine de aur in Darfur

Publicat:

Noua persoane care incercau sa salveze minerii blocati intr-o mina de aur care s-a prabusit luni in Darfur, vestul Sudanului, sau sa recupereze corpurile acestora, au fost, la randul lor, dati diparuti dupa o noua prabusire, informeaza AFP. Potrivit martorilor, numarul persoanelor decedate in urma prabusirii minei se ridica la peste 100.

"Noua salvatori au disparut cand pamantul s-a prabusit, joi, in jurul lor", a povestit un miner prezent la fata locului.

Mina ilegala de aur din zona , situata la peste 200 de km nord-vest de El-Fasher, capitala Darfurului de…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte stranie: O femeie a murit dupa ce s-a prabușit de la etajul 9 al unui bloc din spatele unui Tribunal

14:45, 20.06.2024 - O femeie de aproximativ 35 de ani a murit, joi, dupa ce a cazut de la etajul noua al unui bloc situat in spatele Tribunalului Galați. Politistii incearca sa o identifice si sa stabileasca ce s-a intamplat.

Un avion rusesc de vanatoare Su-34 s-a prabușit in Osetia de Nord, cei doi piloți au murit

10:16, 11.06.2024 - Un avion de vanatoare Su-34 al Forțelor Aerospațiale Ruse s-a prabușit in munții din regiunea Alagir, din Osetia de Nord, in timpul unui zbor de antrenament, a informat Ministerul Apararii, citate de site-ul rusesc independent Meduza.Echipajul a murit, se spune in comunicatul Ministerului. Potrivit…

Inflația din Turcia a depașit 75% in mai. Totuși, autoritațile turce susțin ca „cea mai dificila perioada s-a incheiat”

15:31, 03.06.2024 - Rata anuala a inflatiei in Turcia a accelerat mai mult decat se estima luna trecuta, dar analistii se asteapta la o atenuare in urmatoarele luni, in urma majorarii dobanzilor, relateaza Reuters.

MAE confirma cetatenia romana a doua persoane decedate in inundatiile din Italia

06:55, 03.06.2024 - UPDATE – Ministerul Afacerilor Externe a confirmat duminica seara, in urma informatiilor transmise de catre autoritatile italiene, cetatenia romana a celor doua persoane decedate in apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia. ‘In continuarea informatiilor transmise anterior cu privire…

Incident grav de securitate: un aparat de zbor din Ucraina s-a prabușit in Romania. Autoritațile au ținut totul ascuns

13:25, 16.05.2024 - Un aparat de zbor de mici dimensiuni a cazut in județul Botoșani, incidentul fiind ascuns de autoritați timp de mai multe luni.Presa locala scrie ca aparatul, care parea sa fie un planor cu motor, venea, cel mai probabil din Ucraina.

Explozie puternica intr-un bloc din Craiova: Un etaj s-a prabușit, a fost activat Planul Roșu

22:45, 17.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri seara, intr-un bloc din Craiova. In urma deflagrației o parte a etajului 1 s-a prabușit. Autoritațile au activat Planul Roșu de Intervenție. Din primele informații, trei oameni au fost raniți, iar un altul este inconștient.

Cel puțin trei persoane au murit dupa ce un elicopter cu turiști s-a prabușit in Alpii Elvețieni

16:01, 03.04.2024 - Elicopterul care transporta un ghid și mai mulți turiști a derapat, marți, de pe platforma de aterizare din apropierea varfului Petit Combin de 3.668 de metri din sud-vestul Elveției și s-a prabușit, relateaza AP.In urma impactului cu solul, trei persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, a transmis…

Opt morți dupa ce o mașina care transporta presupuși migranți s-a prabușit in Albania

19:25, 02.04.2024 - Albania este o ruta pentru unii migranți care se indreapta spre UE. Opt persoane, dintre care șapte ar fi migranți, au murit dupa ce mașina in care se aflau a ieșit de pe un drum de munte și a cazut in raul Vjosa, in sud-estul Albaniei, noteaza Euronews. Autoritațile au declarat ca șoferul nu a […]


Ce parere ai despre aceasta stire?