Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Substanțele invizibile care sunt periculoase pentru oameni. Descoperirea uluitoare a experților

Publicat:

Oamenii de știința au descoperit care sunt substanțele invizibile periculoase pentru oameni. Experții au facut descoperiri importante, iar cercetarea este prima de acest gen. Potențialele efecte novice ale acestor substanțe au fost descoperite in cadrul cercetarii de la Școala de și de la Universitatea din Hull. Substanțele periculoase pentru oameni care se […] The post Substanțele invizibile care sunt periculoase pentru oameni. Descoperirea uluitoare a experților appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experții se apropie de descoperirea cauzelor unei afecțiuni dureroase de care sufera vedete precum Lady Gaga și Selena Gomez

21:15, 10.07.2024 - Oamenii de știința au incercat de mult timp sa descopere ce anume declanșeaza apariția lupusului eritematos sistemic, cunoscut mai simplu ca lupus. Acum, se pare ca se apropie. Afecțiunea, de care sufera și Selena Gomez, Lady Gaga și Nick Cannon, determina sistemul imunitar al corpului sa atace in mod…

„Vacanța rece”, noua moda in turism. Destinația de vis care este din ce in ce mai populara

10:31, 22.06.2024 - Verile devin tot mai calduroase in Europa, iar multe persoane aleg destinații de vacanța mai racoroase, cum ar fi orașele din Norvegia, unde temperaturile depașesc cu greu 20 de grade Celsius. Așa a aparut o noua tendința in turism numita „cool-cation” sau „vacanța rece”. Cu oportunitați nesfarșite…

Descoperire uluitoare care da speranțe diabeticilor: Medicamentul-picatura care s-a dovedit extrem de eficient

23:00, 07.06.2024 - Diabeticii satui de injecțiile zilnice ar putea avea o noua speranța pentru o alternativa mai puțin invaziva. Oamenii de știința de la Universitatea din British Columbia (UBC) au dezvoltat o noua metoda de administrare a insulinei prin care utilizatorii pun doar cateva picaturi sub limba.

De ce NU trebuie sa mai aduni niciodata SCOICILE de pe plaja. Experții explica de ce este greșit sa le transformam in suvenir

21:06, 03.06.2024 - De ce ar trebui sa  nu luați scoicile de pe plaja ? Cochiliile sunt o componenta surprinzator de importanta in ecosistemele de coasta. Pe langa stabilizarea plajei și oferirea de materiale de construcție pentru cuiburile pasarilor, ele ofera un habitat sau o suprafața de atașare pentru diverse organisme…

De ce NU trebuie sa mai aduni niciodata SCOICILE de pe plaja. Experții explica de ce este greșit sa le transformam in suvenir

09:50, 03.06.2024 - De ce ar trebui sa  nu luați scoicile de pe plaja ? Cochiliile sunt o componenta surprinzator de importanta in ecosistemele de coasta. Pe langa stabilizarea plajei și oferirea de materiale de construcție pentru cuiburile pasarilor, ele ofera un habitat sau o suprafața de atașare pentru diverse organisme…

Oamenii de știința au descoperit un paianjen care avea o caracteristica unica

03:10, 22.05.2024 - Descoperirea ar putea ajuta la clarificarea diversitații ecosistemelor antice și a evoluției speciilor. Creatura descoperita, numita Douglassarachne acanthopoda, a fost descrisa intr-o lucrare publicata recent in Journal of Palaeontology. Autorii principali ai studiului, Paul Selden de la Universitatea…

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?