Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Substanțele chimice veșnice” sunt absorbite prin piele în cantități alarmante

Publicat:
„Substanțele chimice veșnice” sunt absorbite prin piele în cantități alarmante

Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Birmingham aduce informații ingrijoratoare despre substanțele chimice PFAS, cunoscute și sub numele de „substanțe chimice veșnice".

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii avertizeaza: 'Substanțele chimice veșnice' sunt absorbite prin piele in cantitați alarmante

03:05, 01.07.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Birmingham aduce informații ingrijoratoare despre substanțele chimice PFAS, cunoscute și sub numele de „substanțe chimice veșnice".PFAS sunt o clasa de aproximativ 16.000 de compuși chimici.

Un grup de cercetatori a dezvaluit proiectul unui robot acoperit cu piele umana realizata in laborator. Reacții online: „Nu vrem asta”

20:15, 29.06.2024 - Un grup de cercetatori de la Universitatea din Tokyo a dezvaluit proiectul unui robot umanoid acoperit cu piele umana dezvoltata in laborator. Robotul poate fi facut sa zambeasca, iar echipa care l-a realizat spune ca acesta ar avea capacitatea de a recrea și alte expresii asemanatoare cu cele ale oamenilor. 

Cele mai cancerigene produse de curațenie pe care și tu le folosești

12:35, 22.06.2024 - Avocatul Tom Bosworth a dezvaluit pentru Daily Mail ca substanțele cancerigene rezida in tacere in odorizantele de aer, produsele de curațare și șampoanele pentru covoare.Legea federala cere companiilor sa precizeze toate ingredientele de pe etichetele alimentelor, produselor cosmetice și medicamentelor,…

Chinezii au inventat prima piele electronica din lume. La ce va putea fi folosita VIDEO

13:50, 16.06.2024 - Cercetatorii chinezi au realizat o descoperire remarcabila. Au inventat prima piele electronica din lume, inspirata de structura biologica a pielii umane. Aceasta piele electronica prezinta o structura 3D care imita trei semnale mecanice identificate la nivelul pielii noastre.

Redactorul-șef al unei publicații din Cluj a trecut la cele veșnice

18:35, 09.06.2024 - Victor Lungu, redactorul șef al siteului Ziar de Cluj, condus de jurnalistul Liviu Alexa, a trecut la cele veșnice. Anunțul a fost facut azi de catre jurnalistul clujean care deține publicația. ”Victor Eugen Mihai Lungu, redactorul sef al Ziar de Cluj, a reusit azi sa evadeze din aceasta Lume, avand…

China pornește o investigație antidumping privind substanțele chimice importate din UE, SUA și Asia

11:11, 19.05.2024 - Ministerul Comertului din China a demarat duminica o investigatie antidumping privind copolimerul POM, folosit in industria chimica, importat din Uniunea Europeana, Statele Unite, Taiwan si Japonia.

Noii roboții vor avea piele asemanatoare celei umane: la ce va fi de folos o astfel de tehnologie

06:05, 13.05.2024 - Oamenii de știința de la Universitatea din Texas, Austin, au creat o piele artificiala ce imita finețea epidermei umane. E-skin, creația profesorului Nanshu Lu, de la universitatea amintita, spre deosebire de prototipurile anterioare, iși pastreaza acuratețea chiar și sub tensiune.

Cum cureți rapid și ieftin incalțamintea din piele intoarsa. Este un produs pe care oricine il are in baie

14:36, 12.05.2024 - Ai pantofi din piele intoarsa preferați, afectați de pete? Nu trebuie sa cauți sa cumperi o noua pereche. Playtech Știri iți explica in materialul de astazi cum trebuie sa procedezi pentru a curața rapid și ieftin incalțamintea. Ai nevoie de un produs pe care il ai deja in baie. Cat de des ar trebui…


Ce parere ai despre aceasta stire?