Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Substanțe toxice, descoperite de cercetătorii francezi în scutecele pentru bebeluși

Publicat:

Institutul Național al Consumului din Franța a realizat recent un studiu ale carui rezultate au demonstrat ca in majoritatea scutecelor pentru bebeluși, fie ele convenționale sau ecologice, se gasesc reziduuri cu risc toxic. Advertisment Specialiștii au atras atenția in primul rand asupra etichetelor pachetele cu scutece, pe care nu sunt trecute materiile prime și substanțele chimice folosite la fabricarea acestora. Din acest motiv, multi parinti nu cunosc, spre exemplu, faptul ca aceste produse nu sunt fabricate din bumbac, ci din celuloza in amestec cu diferite materiale plastice, cum ar fi:…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

DNSC avertizeaza asupra unei amenintari cibernetice ce vizeaza utilizatorii de Android: Hakerii va pot controla telefoanele „de la distanța”

07:40, 05.07.2024 - DNSC avertizeaza posesorii de telefoane cu sistem de operare Android: Hakeri i va pot controla telefoanele „de la distanța”. Directoratul Național pentru Securitate Cibernetica (DNSC) a emis o alerta privind detectarea in Romania a Rafel Remote Access Tool (RAT), un tip de malware conceput pentru sistemele…

Test pentru evaluarea consumului de alcool

19:05, 17.06.2024 - In perioada 17-23 iunie INSP ii invita pe doritori sa participe la ”Saptamana naționala a testarii consumului personal de alcool” pentru a afla care este riscul asociat consumului de alcool și spre a primi recomandari de la specialiști. Evenimentul, dedicat persoanelor cu varsta de peste 18 ani și aflat…

Peste 760 de cazuri noi de rujeola. Un copil de 10 luni din Bucuresti, nevaccinat, a murit

09:30, 12.06.2024 - Peste 760 de cazuri noi de rujeola au fost inregistrate in ultima saptamana, arata datele publicate marti de Institutul National de Sanatate Publica. De asemenea, s-a inregistrat inca un deces, al 18-lea, la un copil de 10 luni din Bucuresti, nevaccinat. Numarul mic de vaccinari a favorizat epidemii…

Tinerii care consuma alcool, risc de 4 ori mai mare de a deveni dependenti la maturitate! Specialiștii avertizeaza: aproximativ 200 de boli, asociate

21:06, 03.06.2024 - In luna iunie - Luna nationala a informarii despre efectele consumului de alcool, se deruleaza campania de informare, educare, comunicare "Alcoolul te face sa-ti pierzi simturile, nu problemele", cu scopul de a comunica despre impactul negativ pe care consumul de alcool il are asupra sanatatii, relateaza…

Consumul de alcool este asociat cu aproximativ 200 de boli

14:45, 03.06.2024 - Consumul de alcool este asociat cu aproximativ 200 de boli si poate cauza accidente, traumatisme, accidente de munca, violenta, afirma specialistii din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, care sustin ca tinerii care consuma alcool au un risc de patru ori mai mare de a deveni dependenti…

Tinerii care consuma alcool, risc de 4 ori mai mare de a deveni dependenti la maturitate! Specialiștii avertizeaza: aproximativ 200 de boli, asociate

14:25, 03.06.2024 - In luna iunie - Luna nationala a informarii despre efectele consumului de alcool, se deruleaza campania de informare, educare, comunicare "Alcoolul te face sa-ti pierzi simturile, nu problemele", cu scopul de a comunica despre impactul negativ pe care consumul de alcool il are asupra sanatatii, relateaza…

Institutul Național de Sanatate Publica: Produsele din tutun, tutun incalzit și țigarile  electronice prezinta riscuri pentru sanatate!

00:15, 29.05.2024 - Consumul de tutun este principala cauza prevenibila de deces in lume, arata Institutul Național de Sanatate Publica, prin intermediul unei campanii care arata faptul ca produsele din tutun, tutun incalzit și țigarile electronice prezinta riscuri pentru sanatate. Fumul de tutun conține peste 7.000 de…

Experții financiari anticipeaza deprecierea leului

16:16, 22.05.2024 - Nu sunt vești bune! Asociația CFA Romania, organizația profesioniștilor in investiții, estimeaza o depreciere a monedei naționale fața de moneda europeana: valoarea medie a anticipațiilor pentru orizontul de 6 luni este de 5,0172 lei pentru un euro, in timp ce pentru orizontul de 12 luni, valoarea medie…


Ce parere ai despre aceasta stire?