Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Substanța din alimente de care avem nevoie zilnic. Reduce mortalitatea prematură

Publicat:

Consumul zilnic de alimente bogate in acid folic, cunoscut și sub numele de vitamina B9, poate duce la diminuarea semnificativa a riscului de mortalitate din toate cauzele și la o reducere a riscului de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare, conform unui studiu efectuat in SUA.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimente bogate in grasimi sanatoase, de care ai nevoie zilnic

11:55, 27.06.2024 - Vrei sa descoperi mai multe despre secretele unei alimentații sanatoase? In randurile ce urmeaza, vei afla de ce anumite alimente precum avocado, peștele gras, nucile, semințele și ouale sunt indispensabile pentru o dieta sanatoasa și echilibrata. Vei ințelege cum acestea furnizeaza grasimi bune organismului…

Cum scazi rapid glicemia și ce trebuie sa faci daca suferi de diabet. Orice diabetic trebuie sa știe asta

10:01, 19.06.2024 - In cazul in care dimineața cand va treziți aveți glicemia ridicata trebuie rapid sa luați masuri. Avand in vedere faptul ca exista doua tipuri de diabet, specialistii recomanda celor care sufera de diabet tip 1, administrarea de insulina și, de asemenea, mai recomanda sa se reduca cantitatea de glucide…

Așa poți SLABI cu apa minerala. Cate sticle trebuie sa bei zilnic, conform medicilor.

16:40, 18.06.2024 - Consumul de apa minerala este o strategie eficienta in curele de slabire. Daca bei un pahar cu aproximativ 30 de minute inainte de masa, vei observa o creștere a senzației de sațietate, ceea ce te poate ajuta sa mananci mai puțin.

Consumul zilnic de roșii poate reduce cu 36% riscul de hipertensiune arteriala

08:35, 29.05.2024 - Roșiile sunt o sursa excelenta de antioxidanți, precum licopen, vitamina C și vitamina E, iar consumul regulat poate fi benefic pentru reducerea hipertensiunii arteriale, arata un studiu publicat de Jurnalul European de Cardiologie Preventiva.

Daca nu ar trebui sa consumam alimente ultraprocesate, ce ar trebui sa mancam, in schimb? Idei de meniu pentru mic dejun, pranz și cina

17:06, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate, precum chipsurile sau inghețata, crește riscul de a dezvolta zeci de afecțiuni medicale și de deces, potrivit unei analize care a vizat 10 milioane de persoane.

Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematura – concluziile unui studiu care a durat 30 de ani

07:01, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu riscul de deces prematur, dar fiecare aliment are un impact diferit asupra sanatații, potrivit unui studiu care s-a desfașurat pe o perioada de 30 de ani, scrie CNN.

16 alimente foarte bogate in minerale

10:06, 29.04.2024 - Mineralele sunt elemente care se gasesc in pamant și in alimente și care sunt esențiale pentru viața. De exemplu, mineralele sunt necesare pentru funcționarea inimii și a creierului, precum și pentru producerea de hormoni și enzime, transmite publicația Healthline. Mineralele sunt imparțite in doua…

Norovirusul, foarte contagios și raspandit in mod obișnuit prin alimente. Simptome frecvente și tratament

09:41, 06.04.2024 - Norovirusul, foarte contagios și raspandit in mod obișnuit prin alimente. Simptome frecvente și tratament Norovirusurile sunt foarte contagioase și sunt aruncate in fecalele oamenilor și animalelor infectate. O persoana poate fi infectata cu norovirus prin consumul de alimente contaminate, consumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?