Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sub asediul ultraşilor » Arde Peninsula: la Roma şi Bergamo se anunţă noi violenţe ale tifosilor

Publicat:

Incidentele grave dinaintea finalei Cupei au sporit tensiunile si riscul altor ciocniri singeroase. Roma - Juve a fost devansat miine cu 3 ore, iar Atalanta - Milan ar putea fi oprit de fani.

Tweet

Fotbalul italian sta pe un butoi de pulbere. Autoritatile se tem ca ultrasii sa nu strice sfirsitul de sezon si sa provoace noi incidente singeroase. ar putea fi epicentrul revoltei tifosilor dupa ce acum 7 zile, inaintea finalei Cupei, 3 fani ai lui Napoli au fost raniti (unul e tot in stare grava) intr-o ambuscada.

Speriat de iminentul pericol, prefectul Capitalei a…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Case 'la prețul unui espresso' in Sicilia. Motivul pentru care autoritațile italiene au decis acest lucru

13:55, 24.06.2024 - In 2019, comuna Sambuca di Sicilia, din Provincia Agrigento localizata in sudul Italiei, a devenit virala pentru ca a vandut case cu doar 1 euro. Dupa ce s-a bucurat de vanzari de succes in 2019 și 2021, Sambuca di Sicilia scoate la licitație un nou lot de case ieftine, cu doar 3 euro, informeaza Euronews.

Transfer iminent de putere. Inglodat in datorii, proprietarul chinez va fi forțat sa cedeze clubul!

12:41, 20.05.2024 - Inter a caștigat al doilea scudetto și al șaptelea trofeu in era Zhang, insa acesta ar putea fi ultimul cu patronul chinez. Maine e scadența pentru a returna imprumutul de 275 de milioane de euro facut in 2021 plus 100 de milioane dobanda unui fond de investiții american, care ar urma sa preia controlul…

Antrenorul lui Inter a confirmat primul transfer pe care l-a facut campioana Italiei

10:45, 05.05.2024 - Inter a caștigat la pas titlul in acest sezon de Serie A, iar formația antrenata de Simone Inzaghi iși face deja planurile pentru sezonul urmator. Antrenorul campioanei Italiei a confirmat care este primul transfer al echipei.

Serie A: Juventus vs Milan - Derby de Champions League la Torino

12:10, 27.04.2024 - Juventus - Milan, meci contand pentru etapa a 34-a din campionatul Italiei, este programat, sambata, 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

O noua alerta de urs, data in apropierea Capitalei! Este a doua, in doar cateva zile: unde a fost semnalata prezența animalului salbatic

14:50, 17.04.2024 - Un urs a fost semnalat, miercuri dimineata, in localitatea ilfoveana Tancabesti. Autoritatile au emis imediat un mesaj Ro-Alert pentru a avertiza populatia de pericol, potrivit Click.ro. Conform informatiilor de pana acum, alerta a fost data in jurul orei 6:50.„A fost semnalata prezența unui urs in…

Doar egal pentru Juventus cu rivala din oraș, Torino. Poate obține cel mult locul 2 in Serie A

22:46, 13.04.2024 - Speranțele lui Juventus de a caștiga titlul in Serie A, care erau oricum foarte mici, intrucat distanța fața de liderul Inter este foarte mare, s-au incheiat dupa ce a remizat sambata, 0-0, pe terenul rivalei din oraș, Torino.

Trei morti, cinci raniti si patru disparuti in explozia unei centrale hidroelectrice in Italia. Intre morti, un roman

11:55, 10.04.2024 - Trei muncitori au murit, cinci au fost raniti, iar patru sunt dati disparuti in urma unei explozii care a avut loc marti dupa-amiaza la centrala hidroelectrica Enel de la barajul Suviana, in centrul Italiei. Explozia de la hidrocentrala Suviana, regiunea Bologna, a avut loc marți, in jurul orei 14.30…

Serie A: Udinese vs Inter - Pas de defilare pentru lider

07:55, 08.04.2024 - Udinese - Inter, meci contand pentru etapa a 31-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 8 aprilie, de la ora 21:45, pe Stadio Friuli, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?