Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sub apărarea NATO, țările baltice vor fi „rase de pe hartă” în caz de atac rusesc. Planurile Alianței permit invadarea acestora!

Publicat:

Estonia ar fi ștearsa de pe harta, iar centrul istoric al capitalei sale ar fi ras de pe fața pamantului, conform planurilor actuale ale NATO de a apara țara de orice atac rusesc, potrivit premierului . a declarat miercuri reporterilor ca actualele planuri de aparare ale Alianței pentru cele trei state baltice […] The post Sub apararea NATO, țarile baltice vor fi „rase de pe harta” in caz de atac rusesc. Planurile Alianței permit invadarea acestora! first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia si tarile baltice cer UE mai mult sprijin pentru apararea frontierelor cu Rusia și Belarus

09:20, 27.06.2024 - Polonia, Estonia, Lituania si Letonia cer Uniunii Europene sa ofere un sprijin mai important pentru armata si protectia civila la frontierele lor, avand in vedere apropierea geografica de Rusia si Belarus.

Vești bune de la Eurostat. Evoluția Economiei Romaniei este peste media europeana

17:21, 07.06.2024 - Evoluția economiei Romaniei Produsul Intern Brut (PIB) al zonei euro si Uniunii Europene a inregistrat un avans de 0,3%, in primul trimestru din 2024, comparativ cu trimestrul patru din 2023, potrivit datelor transmise de Eurostat. Conform Eurostat, PIB-ul ajustat sezonier a crescut in majoritatea statelor…

Der Spiegel: Statele baltice și Polonia ar putea desfașura trupe in Ucraina daca Rusia sparge apararea Kievului

20:10, 26.05.2024 - Statele baltice (Estonia, Letonia și Lituania) și Polonia nu exclud trimiterea de trupe in Ucraina daca Rusia va reuși sa avanseze strategic pe campul de lupta, conform Der Spiegel, citat de presa ucraineana.

NATO se declara 'solidara' cu Estonia dupa incidentul de la granita cu Rusia

20:15, 24.05.2024 - NATO este "solidara" cu Estonia dupa incidentul de la granita cu Rusia, a declarat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit AFP, conform Agerpres."Am vorbit cu prim-ministrul Kaja Kallas.

Statele baltice vor cere la summitul NATO un prag al bugetelor apararii de cel puțin 2,5% din PIB

22:56, 22.05.2024 - Ministrii apararii din statele baltice (Lituania, Letonia si Estonia) au anuntat, miercuri, ca la summitul NATO din iulie le vor cere aliatilor cresterea la cel putin 2,5% din PIB a bugetelor apararii statelor membre, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.Statele NATO si-au asumat in cadrul Aliantei…

Lovitura pentru Georgia, care aspira la UE: Mai multe țari vor sa-i suspende calatoriile fara viza, din cauza legii pe model rusesc

17:15, 22.05.2024 - Estonia, Țarile de Jos, Republica Ceha și Suedia pledeaza pentru sancțiuni impotriva Georgiei ca raspuns la adoptarea de catre guvernul sau a controversatei legi a „agenților straini”, pe model rusesc, a informat Financial Times (FT), citand surse oficiale, scrie digi24.ro .

Lovitura pentru Georgia, care visa la UE. Mai multe țari vor sa-i suspende calatoriile fara viza din cauza legii pe model rusesc

14:20, 22.05.2024 - Estonia, Țarile de Jos, Republica Ceha și Suedia pledeaza pentru sancțiuni impotriva Georgiei ca raspuns la adoptarea de catre guvernul sau a controversatei legi a „agenților straini”, pe model rusesc, a informat Financial Times (FT), citand surse oficiale.

Statele baltice se tem ca Rusia le va ataca folosind metode staliniste: „Nu avem unde sa ne retragem”

13:06, 31.03.2024 - Țarile baltice sunt ingrijorate de faptul ca Vladimir Putin ar putea profita de impulsul dat de razboiul din Ucraina pentru a cuceri un teritoriu in stil stalinist, potrivit unor rapoarte, relateaza The Standard.


Ce parere ai despre aceasta stire?